Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 1 / 2008

REVISTA MAŞINI ŞI UTILAJE; IULIE 2008

Star West in Iasi

Star West in Iasi Grupul de firme General Star West si-a început activitatea în anul 1992, cu importul de utilaje de mare si mica mecanizare, piese de schimb pentru furnizorii de utilitati, firmele de constructii, gospodariile comunale, ADP-uri si pentru primarii. Dezvoltarea firmei a urmat un curs firesc, astfel încât, luna iunie a adus deschiderea unui nou sediu la Iasi.
Prezenta Star West în Iasi a fost consemnata înca din anul 2000, prin utilajele vândute, prin dorinta de a fi mai aproape de clientii sai.
 
La începuturi, activitatea era sustinuta de un singur om de vânzari, fara sa beneficieze de un centru de prezentare, ori un showroom. Totul se facea pe teren, prin puterea convingerii si calitatea utilajelor comercializate, urmând îndeaproape cererea pietei. Ulterior, lucrurile mergând înspre bine, Star West a initiat o colaborare cu un distribuitor local ce detinea un spatiu de desfacere ce putea fi lesne folosit. Nefiind însa reprezentanta, nu putea apara la fel de bine interesele companiei, realizânt acelasi volum de vânzari.

Varianta cea mai buna era tot respectivul agent de vânzari, care, prin activitatea sa, acoperea întreaga zona. În aceste conditii service-ul era asigurat din Oradea si Bucuresti. Cum s-a dezvoltat cererea, au început sa se înmulteasca si procesele de mentenanta, interventii care erau din ce în ce mai dificil de realizat datorita distantei parcuse si al timpului irosit. Asa a aparut nevoia de a deschide propriul sediu în Iasi

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI