Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 10 / 2009

Macaralele turn Potain la lucru īn Fjord City din Oslo

Macaralele turn Potain la lucru īn Fjord City din Oslo Macaralele turn Potain de la Manitowoc lucreaza la constructia unui complex corporativ si rezidential īn Oslo, Norvegia care face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a zonei cu  frontul istoric de apa al orasului si care īn final va acoperi  o suprafata de 450.000 mp.
Cunoscut pe plan local drept orasul Fjord, proiectul īn valoare de cāteva milioane de dolari este localizat īn zona Bjųrvika din Oslo si va consta īntr-un amestec de spatii pentru birouri pentru mai mult de 10.000 de muncitori si apartamente pentru 3.000 de familii.

Principalul dealer Manitowoc pentru Norvegia, Kranor A/S a furnizat 6 macarale Potain pentru a lucra la acest proiect.
Compania Kranor a īnchiriat pentru acest proiect doua macarale Potain MD 485 B si patru Potain MD 365 B catre principalul contractor din cadrul proiectului, Vedal Prosjekt. Fiind una dintre cele mai importante dezvoltari de profil din zona Scandinaviei pentru compania Kranor implicarea īn acest proiect a fost o mare oportunitate.

Componenta a gamei de macarale turn Potain Maxi MD, modelul  MD 485 dispune de un  brat de 55 m pentru proiectul din orasul Fjord si cu o capacitate maxima de 20 tone. Iar  Īnaltimea de sub cārlig pentru macarale va creste de la cei 87,2 m īn prezent pāna la 100 m pentru constructia celei mai īnalte cladiri din proiect. Macaralele vor ridica o varietate de greutati inclusiv o serie de elemente extrem de grele precum sectiuni ale turnului de ridicare, care pot cāntari pāna la 15 tone si care trebuie ridicate la o raza de 30 m.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI