Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 10 / 2009

Pe scurt din revista Masini si Utilaje

Târgul Marcom la a treia editie

Târgul Marcom la a treia editie Târgul de Utilaje MARCOM, manifestare de amploare lansata în 2007 de catre societatea MARCOM RMC’94, a ajuns la a treia editie si a devenit un punct de interes pentru specialistii din domeniul constructiilor. Pe spatiul de peste 10.000 mp, situat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, în orasul Otopeni au fost expuse peste 100 de utilaje noi si second-hand, care au putut fi testate si cumparate pe loc, iar cei interesati au primit toate detaliile tehnice si informatiile de care au avut nevoie pentru a lua cea mai buna decizie. 

Marcile de renume reprezentate de catre societatea MARCOM RMC’94 în România si anume: Komatsu, Potain, Grove, Sennebogen, au beneficiat de suportul profesionist acordat de specialistii români, dar si de reprezentantii producatorilor.
Jean-Sebastien Blanc, Area Sales Manager Komatsu Europe a subliniat importanta avantajelor tehnologiilor de vârf înglobate în utilajele Komatsu. Sistemul de monitorizare permanenta prin satelit Komtrax, care se afla în dotarea de serie a utilajelor Komatsu contribuie la reducerea consumurilor, timpii de stationare tehnici si permite un control mai bun al operatorilor.

Christian Strasser, Area Sales Manager Crane Division Sennebogen, un alt invitat special, a tinut sa precizeze faptul ca pentru Senebogen, datorita macaralelor specializate de ultima tehnologie si a fiabilitatii lor, criza mondiala nu exista. În schimb, activitatea de service pentru  utilaje atât de complexe reprezinta o mare provocare, din acest punct de vedere Marcom fiind pregatit sa asigure o calitate ridicata a interventiilor.

Gazda evenimentului, compania MARCOM RMC'94 a oferit numeroase informatii celor prezenti si a continuat campania începuta în luna iulie a anului 2008: "Komatsu ia atitudine împotriva pieselor de schimb contrafacute", prezentând o gama completa de piese de schimb originale Komatsu. Campania pentru piese originale reprezinta un mod prin care se atrage atentia asupra implicatiilor negative asupra utilajelor, si în final si asupra productivitatii lor pe care le implica alegerea unor piese contrafacute. Demo-driverii Komatsu au testat în fata publicului rezistenta si manevrabilitatea utilajelor prin realizarea unor operatii aparent de neconceput pentru un utilaj.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI