Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 10 / 2009

Un show la puterea a treia

Un show la puterea a treia Slaba organizare a Construct Expo Utilaje si o piata a constructiilor din ce în ce mai mica au tinut marii importatori departe de expozitiile oficiale, acestia preferând sa organizeze propriile manifestari. L a sfârsitul lunii mai, un eveniment impresionant prin amploarea lui a reunit trei importatori de utilaje de top din România, societatile Liebherr România, Genco'93 si Cosim Trading. Totul a pornit de la ideea ca cei trei importatori de utilaje de constructii ofera o gama de utilaje care nu numai ca nu sunt direct concurentiale, dar se si completeaza între ele, acoperind aproape toate necesitatile unei firme de constructii. În plus, marcile prezente pe terenul din apropierea capitalei: Liebherr, Putzmeister, Bomag, Gehl, MEM, Atlas Copco, Hofmann, ATC, Power Curbers, Nilos sau Stanley, DOA sunt apreciate datorita calitatii lor în întreaga lume.

Pe parcursul a trei zile, 27, 28 si 29 mai, câteva sute de invitati au avut posibilitatea sa analizeze si sa observe la lucru peste 50 de utilaje terasiere, utilaje destinate prepararii, transportului si turnarii betonului, game complete de masini destinate construirii si întretinerii drumurilor, macarale, automacarale, utilaje folosite la demolari, samd,  totul expus pe o suprafata de aproape 10.000 mp, amenajata special pe un teren cu acces direct de pe soseaua de centura a Bucurestiului, lânga sediul societatii Liebherr România.

Tema prezentarilor desfasurate pe parcursul celor trei zile a fost axata în primul rând pe calitate, deoarece toate cele trei firme s-au distins de-a lungul vremii prin calitatea echipamentelor pe care le importa, dar si prin cea a serviciilor de asistenta si service. Un argument important pentru organizarea unei expozitii comune a fost si posibilitatea cresterii numarului de clienti potentiali, prin aducerea de catre fiecare organizator a propriilor invitati, împreuna cele trei companii deservind practic întreaga piata a constructiilor. 

Intentia organizatorilor a fost aceea de a face o prezentare complexa, o demonstratie a calitatilor tehnice, a puterii si preciziei utilajelor,  lucru pe care Construct Expo Utilaje nu l-a putut oferi, suprafata alocata participantilor fiind prea mica, iar terenul de teste practic inexistent. Clientii sunt interesati sa vada utilajele în actiune, iar acest lucru a fost posibil cu ocazia acestei expozitii.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI