Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 10 / 2009

Workshop Volvo CE - Împreuna trecem peste orice obstacol!

Workshop Volvo CE - Împreuna trecem peste orice obstacol! Grupul Volvo este un grup cu o traditie si o cultura bine înradacinate în mediul industrial international, exportând nu numai masini si tehnologii de calitate, dar si valori morale, o cultura tehnica deosebita, totul prin intermediul unei comunicari cât mai bune cu partenerii de afaceri. Acesta a fost pe scurt mesajul transmis de catre domnul Alexandru Badea, director general al Diviziei de Utilaje de Constructii - Volvo România, participantilor la întâlnirea anuala traditionala desfasurata la Poiana Brasov în luna mai.

Aceasta întâlnire a devenit o traditie, sirul demonstratiilor la Poiana Brasov fiind început acum sase ani, când distribuitorul utilajelor Volvo din acea perioada, compania Scandic Polikraft a invitat pentru prima data clientii si specialistii români la o întâlnire mai putin protocolara, dar mai apropiata de oameni. Toti cei prezenti au apreciat ideea originala avuta de organizator, de a încheia prezentarile pe teren cu discutii individuale, prin distribuirea participantilor pe grupe de discutii, acestea fiind  moderate de câte un reprezentant al diviziei de Utilaje de Constructii - Volvo România.

Pe terenul de demonstratii organizat la intrarea în Poiana Brasov au fost prezentate cu precadere masinile compacte, extrem de cunoscute si apreciate pe plan mondial. Doua încarcatoare, doua excavatoare si buldo-excavatorul prezente pe terenul de teste au putut fi puse la lucru de catre participanti, un camion Volvo FM12 fiind disponibil permanent pentru operatiile de încarcare cu pamânt.

Gama de încarcatoare compacte a avut si o premiera absoluta pentru România, si anume noul model L50F, a carui forme elegante au atras imediat atentia spectatorilor. Bratul sau special, o combinatie între sistemul în Z si paralelogram reprezinta o inovatie ce poarta patentul Volvo. Productivitatea mare este asigurata si de forta de rupere deosebita de 72 kN, întregul utilaj fiind propulsat de un motor VOLVO  D5D de 117 CP si un cuplu de 478 Nm.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI