Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 11 / 2009

Diesel Point, solutia de administrare a flotelor

Diesel Point, solutia de administrare a flotelor

Cine nu a auzit de REMAT? Activitatea de recuperare si reciclare a deseurilor si resturilor metalice si nemetalice reprezinta nu numai o afacere profitabila, ci are si o latura sociala.
REMAT BUCURESTI SUD, situata pe centura orasului Bucuresti este una dintre societatile care au ca si obiect de activitate colectarea si reciclarea deseurilor. Aceasta activitate industriala presupune utilizarea unui numar mare de utilaje de capacitate, destinate transportului tehnologic de incinta, dar si unei adevarate flote de camioane de diverse tonaje, echipate cu cârlige basculabile si gheare de prindere a materialelor sau cu semiremorci ce pot atinge si 55 mc.

Gestionarea flotei de masini presupune nu numai o deplasare eficienta a acestora, dar si un control strict al consumurilor de combustibil. O rezolvare a acestor problemelor a aparut odata cu contractul încheiat cu societatea Oscar Downstream, societate specializata în distributia statiilor de incinta pentru alimentare cu carburant.

Cele doua rezervoare din incinta REMAT SUD reprezinta o solutie de control al cheltuielilor excelenta pentru întreaga flota. Întreaga statie, împreuna cu sistemul de management al consumurilor si cheile magnetice de acces ale fiecarui sofer nu costa nimic, iar pretul carburantului este mai mic decât cel din statiile publice de alimentare. Un astfel de sistem intern ofera un control exact la pompa si reduce cheltuielile companiei.

Cheia unica de control permite încarcarea datele din sistemul de management al pompei de alimentare, care mai apoi sunt transferate pe un calculator prevazut cu softul de operare Oscar, si care pot fi prelucrate cu ajutorul unui program compatibil cu Excel.
Acest program permite realizarea unui grafic cu toate datele importante: ora alimentarii, ziua si cantitatea. Exista de asemenea si posibilitate de a utiliza si aplicatii mai complexe de stocare si gestiune a datelor despre alimentari.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI