Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 11 / 2009

Sistemul Dual Power Plus

Sistemul Dual Power Plus

Prin īmbunatatirea sistemului DPS si transformarea acestuia īn sistemul Dual Power (DPS) Plus, Palfinger  si-a consolidat pozitia de lider pe plan mondial si a mai facut un pas important īn ceea ce priveste inovatiile īn domeniul tehnologiei macaralelor montate pe camion.

DPS Plus extinde considerabil gama de aplicatii pentru macaralele de categorie grea si ofera operatorilor posibilitatea de a-si īndeplini cu succes sarcinile de lucru, fie ca este vorba de cele care necesita raze de actiune foarte mari sau aplicatii īn conditii dificile. Daca o macara este echipata cu un cu un brat oscilant si cu sistemul DPS Plus exista posibilitatea de a mari momentul de ridicare cu pāna la 70 %.

Cea de-a doua generatie de sisteme DPS dezvoltata de catre Palfinger reprezinta o īmbinare complexa īntre macaralele de ultima generatie si cele mai noi tehnologii de control. Bratul oscilant poate fi operat īn doua game de presiune prin intermediul unui sistem special electronic de protectie contra supraīncarcarii. Daca ultimul segment al bratului este complet extins (pentru operatiunile normale), capacitatea de ridicare a macaralei se va reduce pentru a preveni supraīncarcarea. Daca ultima extensie a bratului este retractata (cu sistemul DPS activat) sistemul trece automat la gama de presiune īnalta si astfel foloseste capacitatea maxima de ridicare a bratului oscilant.

Cea de-a doua generatie de sisteme DPS de la Palfinger permit de asemenea o crestere aditionala de pāna la 15 % a capacitatii de ridicare atunci cānd ultimul segment al bratului este complet extins.
Macaralele de categorie grea de la Palfinger, de peste 40 tone-metru sunt disponibile īmpreuna cu sistemul DPS Plus.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI