Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 11 / 2009

Sistemul Dual Power Plus

Sistemul Dual Power Plus

Prin îmbunatatirea sistemului DPS si transformarea acestuia în sistemul Dual Power (DPS) Plus, Palfinger  si-a consolidat pozitia de lider pe plan mondial si a mai facut un pas important în ceea ce priveste inovatiile în domeniul tehnologiei macaralelor montate pe camion.

DPS Plus extinde considerabil gama de aplicatii pentru macaralele de categorie grea si ofera operatorilor posibilitatea de a-si îndeplini cu succes sarcinile de lucru, fie ca este vorba de cele care necesita raze de actiune foarte mari sau aplicatii în conditii dificile. Daca o macara este echipata cu un cu un brat oscilant si cu sistemul DPS Plus exista posibilitatea de a mari momentul de ridicare cu pâna la 70 %.

Cea de-a doua generatie de sisteme DPS dezvoltata de catre Palfinger reprezinta o îmbinare complexa între macaralele de ultima generatie si cele mai noi tehnologii de control. Bratul oscilant poate fi operat în doua game de presiune prin intermediul unui sistem special electronic de protectie contra supraîncarcarii. Daca ultimul segment al bratului este complet extins (pentru operatiunile normale), capacitatea de ridicare a macaralei se va reduce pentru a preveni supraîncarcarea. Daca ultima extensie a bratului este retractata (cu sistemul DPS activat) sistemul trece automat la gama de presiune înalta si astfel foloseste capacitatea maxima de ridicare a bratului oscilant.

Cea de-a doua generatie de sisteme DPS de la Palfinger permit de asemenea o crestere aditionala de pâna la 15 % a capacitatii de ridicare atunci când ultimul segment al bratului este complet extins.
Macaralele de categorie grea de la Palfinger, de peste 40 tone-metru sunt disponibile împreuna cu sistemul DPS Plus.

Anul XIII, nr. 147, mai 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
PARTENERI