Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 12 / 2009

Pe scurt din revista "Masini si Utilaje pentru Constructii" - august 2009

Still - traditie si inovatie

Still - traditie si inovatie Ceea ce a aparut în la începutul ca un mic atelier de reparatii pentru electromotoare, care promitea clientilor "ajutor rapid", încredere si calitate a devenit astazi unul dintre cei mai importanti si inovativi furnizori de stivuitoarea cu furca, vehicule si echipamente moderne pentru operarea în depozit si servicii. STILL  a luat nastere în 1920 în Spaldingstrasse, Hamburg, initiatorul afacerii fiind Hans Still.

În iunie 2008, datorita conjuncturii favorabile înregistrate pe piata din România, Still a considerat ca acela era momentul oportun pentru a patrunde pe aceasta piata direct ca reprezentant, criteriul cel mai important fiind acela de a oferi clientilor români aceleasi criterii de calitate ca si în restul tarilor europene, unde firma este prezenta.
Echipele de service Still, formate din tehnician cu o masina complet echipata, trusa de scule, computer de diagnosticare si piese de schimb   sunt capabile sa preia orice interventie în maximum 24 de ore. În acest moment Still Motostivuitoare are 15 echipe de service mobil, la Suceava, Iasi, Bacau, Galati, Constanta, patru echipe în Bucuresti si împrejurimi Brasov, Pitesti si doua echipe în Timisoara. 

În luna iunie a acestui an Still a demarat si campania "Prelungeste viata bateriei". Aceasta  s-a adresat în special utilizatorilor finali de echipamente, cei care încarca bateria, pentru ca s-a observat ca nu respectau regulile de încarcare, aducând astfel clientilor Still o  crestere a costurilor, acestia fiind nevoiti sa investeasca în baterii înainte de termen. O alta campanie importanta, Blue-Q, al carei scop este sa diminueze consumul de energie a fost lansata de curând. Blue-Q consta în montarea pe echipamentele RX20, RX 60 a unui computer care opreste anumiti consumatori când nu este nevoie de ei, fara a lasa la alegerea utilizatorului aceasta decizie, reducând astfel consumul de energie electrica. 
Punând mereu pe primul plan clientul Still a pregatit alte doua campanii: "Transpaleta manuala HPS25 la pret de piesa de schimb" si "Pentru ca STILL est partenerul tau, preturile bateriilor sunt atât de mici", cu scopul de veni în întâmpinarea nevoilor clientilor.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI