Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 12 / 2009

Pe scurt din revista "Masini si Utilaje pentru Constructii" - august 2009

Still - traditie si inovatie

Still - traditie si inovatie Ceea ce a aparut īn la īnceputul ca un mic atelier de reparatii pentru electromotoare, care promitea clientilor "ajutor rapid", īncredere si calitate a devenit astazi unul dintre cei mai importanti si inovativi furnizori de stivuitoarea cu furca, vehicule si echipamente moderne pentru operarea īn depozit si servicii. STILL  a luat nastere īn 1920 īn Spaldingstrasse, Hamburg, initiatorul afacerii fiind Hans Still.

Īn iunie 2008, datorita conjuncturii favorabile īnregistrate pe piata din Romānia, Still a considerat ca acela era momentul oportun pentru a patrunde pe aceasta piata direct ca reprezentant, criteriul cel mai important fiind acela de a oferi clientilor romāni aceleasi criterii de calitate ca si īn restul tarilor europene, unde firma este prezenta.
Echipele de service Still, formate din tehnician cu o masina complet echipata, trusa de scule, computer de diagnosticare si piese de schimb   sunt capabile sa preia orice interventie īn maximum 24 de ore. Īn acest moment Still Motostivuitoare are 15 echipe de service mobil, la Suceava, Iasi, Bacau, Galati, Constanta, patru echipe īn Bucuresti si īmprejurimi Brasov, Pitesti si doua echipe īn Timisoara. 

Īn luna iunie a acestui an Still a demarat si campania "Prelungeste viata bateriei". Aceasta  s-a adresat īn special utilizatorilor finali de echipamente, cei care īncarca bateria, pentru ca s-a observat ca nu respectau regulile de īncarcare, aducānd astfel clientilor Still o  crestere a costurilor, acestia fiind nevoiti sa investeasca īn baterii īnainte de termen. O alta campanie importanta, Blue-Q, al carei scop este sa diminueze consumul de energie a fost lansata de curānd. Blue-Q consta īn montarea pe echipamentele RX20, RX 60 a unui computer care opreste anumiti consumatori cānd nu este nevoie de ei, fara a lasa la alegerea utilizatorului aceasta decizie, reducānd astfel consumul de energie electrica. 
Punānd mereu pe primul plan clientul Still a pregatit alte doua campanii: "Transpaleta manuala HPS25 la pret de piesa de schimb" si "Pentru ca STILL est partenerul tau, preturile bateriilor sunt atāt de mici", cu scopul de veni īn īntāmpinarea nevoilor clientilor.
Anul XIII, nr. 146, apr 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
PARTENERI