Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 12 / 2009

Schwarzmüller nu se opreste

Schwarzmüller nu se opreste Inaugurat īn luna aprilie 2008, service-ul Schwarzmüller poate fi considerat cel mai mare centru de acest gen din Romānia, avānd īn vedere valoarea investitiei, care se ridica la 7 mil. EUR, precum si suprafata construita, de 50.000 mp. Dotat cu o serie de facilitati deosebite, precum standul de īndreptat sasiuri sau hala de etalonari cisterne, acesta este īn continua dezvoltare si īmbunatatire. Mai mult, clientii, proprietari de semiremorci, suprastructuri de orice gen sau autocamioane gasesc aici tot ce au nevoie pentru a pleca mai departe "pe propriile roti". Īn continuare, serviciile oferite se īmbunatatesc continuu, service-ul situat īn apropierea autostrazii A1, la 20 km de Bucuresti fiind permanent īn extindere si modernizare.

Aici se pot executa lucrari de reparatii si īntretinere pentru orice tip de vehicul, remorca, semiremorca sau suprastructura, indiferent de marca. Din cele opt posturi de lucru existente, unul este destinat liniei ITP, fiind dotat cu aparatura speciala pentru determinarile ABS si sisteme de frānare, trei pentru lucrari de mecanica si alte īntretineri, o statie de spalat camioane si doua hale distincte pentru cisterne. Standul de etalonare pentru cisterne este unic, fiind singurul din tara ce utilizeaza ca lichid de lucru pentru etalonari motorina, īn general utilizāndu-se apa, si astfel precizia fiind mai mica.

Distributia sediilor de vānzare si service Schwarzmüller pe harta Europei ofera capacitatea unei interventii rapide pentru orice solicitare. Astfel, clientii primesc peste tot aceleasi servicii, la aceeasi calitate si mai ales la aceleasi preturi.
Parcul de autocamioane complet echipate destinat īnchirierii se bucura de un real succes īn Europa, inclusiv īn Romānia, unde la nivelul lunii iulie, toate unitatile erau la lucru. Dar orice cerere poate fi rezolvata īn timp optim, deoarece īn Austria, acolo unde este stocul central, sunt disponibile flote importante de masini gata pentru īnchiriere.

Pentru producatorul Schwarzmüller, īn Romānia piata a cerut īn anul 2009 semiremorci pentru busteni, apoi īn ordine descrescatoare structuri pentru cereale, cisterne pentru transportul apei, basculante īn cantitati mici, iar remorcile pentru transport general de marfuri au fost printre cele mai putin cerute.  Cu alte cuvinte, nu mai sunt solicitate exact acele tipuri care au fost la mare cautare anii trecuti.
Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
PARTENERI