Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 12 / 2009

Schwarzmüller nu se opreste

Schwarzmüller nu se opreste Inaugurat în luna aprilie 2008, service-ul Schwarzmüller poate fi considerat cel mai mare centru de acest gen din România, având în vedere valoarea investitiei, care se ridica la 7 mil. EUR, precum si suprafata construita, de 50.000 mp. Dotat cu o serie de facilitati deosebite, precum standul de îndreptat sasiuri sau hala de etalonari cisterne, acesta este în continua dezvoltare si îmbunatatire. Mai mult, clientii, proprietari de semiremorci, suprastructuri de orice gen sau autocamioane gasesc aici tot ce au nevoie pentru a pleca mai departe "pe propriile roti". În continuare, serviciile oferite se îmbunatatesc continuu, service-ul situat în apropierea autostrazii A1, la 20 km de Bucuresti fiind permanent în extindere si modernizare.

Aici se pot executa lucrari de reparatii si întretinere pentru orice tip de vehicul, remorca, semiremorca sau suprastructura, indiferent de marca. Din cele opt posturi de lucru existente, unul este destinat liniei ITP, fiind dotat cu aparatura speciala pentru determinarile ABS si sisteme de frânare, trei pentru lucrari de mecanica si alte întretineri, o statie de spalat camioane si doua hale distincte pentru cisterne. Standul de etalonare pentru cisterne este unic, fiind singurul din tara ce utilizeaza ca lichid de lucru pentru etalonari motorina, în general utilizându-se apa, si astfel precizia fiind mai mica.

Distributia sediilor de vânzare si service Schwarzmüller pe harta Europei ofera capacitatea unei interventii rapide pentru orice solicitare. Astfel, clientii primesc peste tot aceleasi servicii, la aceeasi calitate si mai ales la aceleasi preturi.
Parcul de autocamioane complet echipate destinat închirierii se bucura de un real succes în Europa, inclusiv în România, unde la nivelul lunii iulie, toate unitatile erau la lucru. Dar orice cerere poate fi rezolvata în timp optim, deoarece în Austria, acolo unde este stocul central, sunt disponibile flote importante de masini gata pentru închiriere.

Pentru producatorul Schwarzmüller, în România piata a cerut în anul 2009 semiremorci pentru busteni, apoi în ordine descrescatoare structuri pentru cereale, cisterne pentru transportul apei, basculante în cantitati mici, iar remorcile pentru transport general de marfuri au fost printre cele mai putin cerute.  Cu alte cuvinte, nu mai sunt solicitate exact acele tipuri care au fost la mare cautare anii trecuti.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI