Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Contractul pentru autostrada Comarnic-Brasov ar putea fi semnat în trei saptamâni

Contractul de concesiune cu consortiul de firme care a câstigat licitatia pentru construirea tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov ar putea fi semnat la sfârsitul lunii septembrie, potrivit Ministerului Transporturilor.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a precizat ca Ministerul Transportului si Infrastructurii  si CNADNR au disponibilitatea sa formeze grupuri de lucru în domeniile financiar, tehnic si juridic, astfel încât semnarea efectiva a contractului de concesiune sa poata fi facuta cât mai curând posibil, o data estimata fiind sfârsitul lunii septembrie.

Pâna în prezent au fost parcurse etapele procedurale pentru desemnarea ofertantului câstigator al licitatiei pentru proiectarea, finantarea, constructia si operarea autostrazii Comarnic-Brasov.
În data de 19 august a fost înregistrata si societatea care va implementa contractul de concesiune pentru finantarea, proiectarea, executia si operarea autostrazii, fiind astfel îndeplinite conditiile pentru semnarea contractului de concesiune, mentioneaza ministerul.

Ministerul Transporturilor a anuntat, în luna mai, ca licitatia pentru construirea tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov a fost câstigata de consortiul format din companiile Vinci Concession, Aktor Concession, Vinci Construction Grand Projets si Aktor, valoarea contractului fiind de 1,5 miliarde euro.
La licitatie au participat trei consortii, respectiv Vinci Concession - Aktor Concession - Vinci Construction Grand Projets - Aktor, Strabag - Egis Projects - Eurovia Construct International - Housing&Construction Holding si Bilfinger&Berger - Porr.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI