Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Lansarea noului buldozer Komatsu D65-16 va fi sarbatorita printr-o Conferinta de Presa la Frankfurt

Lansarea noului buldozer Komatsu D65-16 va fi sarbatorita printr-o Conferinta de Presa la Frankfurt Komatsu Europe sarbatoreste lansarea pe piata a noului model de buldozer D65-16, care a fost prezentat initial publicului în luna aprilie a acestui an, cu ocazia desfasurarii expozitiei internationale Intermat 2009. 

Pentru a marca evenimentul asa cum se cuvine, Komatsu Europe va organiza în toamna acestui an, între 28-29 septembrie , la Frankfurt,  în Germania Conferinta de Presa. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa testeze în premiera noile buldozere D65EX-16  echipate cu o noua lama îmbunatatita Sigma Dozer® si noile D65WX-16 cu lama INPAT. Acest nou buldozer Komatsu de 21 t, disponibil în 3 configuratii standard (EX-WX-PX) are un consum de combustibil foarte redus si productivitate excelenta, cuplate cu deja legendara fiabilitate care caracterizeaza buldozerele Komatsu. D65-16 dispune acum de o cabina mai performanta, de o transmisie noua  si un convertizor de cuplu  cu blocare automata.

Komatsu a îmbunatatit calitatea lamei SIGMA Dozer® si a transformat-o într-o lama 100% versatila,  care ofera o productivitate de neegalat si cele mai bune performante în activitatile de nivelare si împrastiere. Disponibila pentru versiunile EX si WX ale noului buldozer D65-16, lama SIGMA Dozer®  lucreaza ca o cupa în forma de "V" pentru o strapungere agresiva si perfecta. Datorita functiei standard de înclinare si a marginilor drepte, aceasta lama realizeaza o nivelare perfecta. Sistemul PLUS asigura o durata de viata mai mare a sasiului utilajului si costuri de întretinere si reparatii semnificativ mai mici.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI