Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Pe scurt din revista Masini si Utilaje -Septembrie 2009

Ruukki - otel finlandez pentru aplicatii de succes

Ruukki - otel finlandez pentru aplicatii de succes Ruukki  este un nume care īncepe sa fie din ce īn ce mai cunoscut printre constructori si antreprenori. Compania a realizat investitii majore īn Romānia, construind cea mai mare fabrica din afara Finlandei, tara de origine si prin realizarea unui centru de productie īn apropierea capitalei. Legaturile cu Romānia au īnceput īnsa īnca din anul 2001, cānd una dintre subsidiarele grupului a ales orasul Brasov ca punct de dezvoltare a afacerilor īn zona. Cunoscut īn special pentru aliajele de otel pe care le produce, producatorul Ruukki se māndreste cu faptul ca a facut chiar mai multi pasi īnainte, īn relatiile cu clientii sai, oferind īn prezent game complete de produse finite, precum panouri termoizolante, structuri metalice sau tabla tip tigla.

Experienta internationala si capacitatea de productie fac din Ruukki Romānia un antreprenor de specialitate pe segmentul de solutii metalice. Astfel, compania poate acoperi toate stadiile de dezvoltare si implementare ale unui astfel de proiect: de la solutii de proiectare la productia, furnizarea si instalarea de structuri si anvelope metalice, managementul lucrarilor, garantie montaj si servicii post garantie.
Ceea ce diferentiaza Ruukki de ceilalti competitori, pe lānga calitatea serviciilor si produselor oferite, sunt produsele cu aplicatii speciale, menite sa satisfaca toate cerintele clientilor.

Ruukki este reprezentata īn Romānia, Bulgaria si Republica Moldova prin Divizia Metals, care se ocupa cu comercializarea produselor din otel elaborate si laminate īn Finlanda, Divizia Construction care se ocupa cu productia tiglei metalice pentru acoperis, a sistemelor aferente de drenare a apei, panouri sandwich si structuri metalice, iar divizia Engineering, pe baza unor comenzi importante, produce componente pentru diverse aplicatii. Īn Romānia, Ruuki este prezent cu doua divizii: Ruuki Metals si Ruukki Construction.

Procesul de eliminare a tensiunilor din aliaj, denumit "Dead Flat Processing" este unic īn Europa si reprezinta un proces de laminare realizat cu ajutorul a doi tamburi care se rotesc īn sens invers, asigurānd o tensionare constanta īn adāncime, pe īntreaga sectiune transversala a foliei de otel. Astfel se elimina presiunile interne si materialul  iese cu o suprafata foarte buna, neteda. Se elimina astfel efectul de arc, stergānd practic memoria otelului. Mai mult, procedeul prin care se obtine duritatea RAEX confera si un aspect extrem de neted al suprafetei, care nu mai necesita prelucrare si se poate vopsi imediat.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI