Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Oscar Downstream - sa învatam sa economisim!

Oscar Downstream - sa învatam sa economisim! La începutul lunii septembrie, la Arad, într-o ambianta placuta oferita de catre show-roomul societatii Auto Schunn, reprezentant autorizat al marcii de autocamioane Mercedes si a mai multor marci de autoturisme de clasa, a avut loc un eveniment care a vizat prezentarea activitatii service-ului, dar si a statiilor de alimentare cu carburant distribuite de catre societatea Oscar Downstream. Scopul întâlnirii a fost acela de a aduce în atentia participantilor, reprezentanti ai firmelor de transport, solutii de reducere a costurilor la alimentarea cu carburant a flotelor si a parcurilor auto.

Initiativa a fost extrem de apreciata de catre transportatorii locali, prezenti la acest eveniment, mai ales ca cel mai important punct al întâlnirii au fost discutiile libere. Ideea de baza este simpla: indiferent de câte cursuri de perfectionare se vor face, factorul uman, respectiv soferul de autocamion, în România ramâne totusi o necunoscuta cu un comportament aleatoriu, ce poate genera surprize mai mult sau mai putin placute. Din acest motiv, tehnologia moderna si solutiile de management electronic ramân în continuare cele mai sigure mijloace de reducere a cheltuielilor, mai ales a celor legate de consumul de combustibil.
Deoarece multi dintre cei prezenti erau deja posesori de camioane marca Mercedes, prezentarea sustinuta de catre Florin Cordis, director marketing al societatii Oscar Downstream a stârnit un interes major, toti cei prezenti fiind mai mult decât interesati de statiile mobile de distributie a carburantilor.

Oferta Oscar Downstream include statii mobile de incinta cu capacitate cuprinsa între 9.000 si 20.000 litri de motorina, statii ce permit un control electronic strict al consumurilor raportate la fiecare masina si la fiecare sofer, singurul cost suportat de catre societatea care le utilizeaza fiind motorina consumata, pretul nedepasindu-l pe cel de la statiile publice de distributie a carburantilor, putând fi chiar mai mic, în functie de cantitatile rulate lunar. Succesul lor este evident, rata de crestere a vânzarilor de carburant prin Statiile de Incinta, prin serviciul Dieselpoint,  în luna iulie 2009 fata de iulie 2008 crescând cu 24%, chiar în conditiile unei economii în recesiune. Din totalul clientilor transportatori majoritatea sunt transportatori de marfa (85%), diferenta pâna la 100% fiind acoperita de transportatorii de persoane.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI