Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 13 / 2009

Romcat Corporation - calitatea se vinde cel mai bine

Romcat Corporation - calitatea se vinde cel mai bine În contextul unui mediu economic si politic extrem de instabil la nivel national, judetul Galati ramâne al patrulea mare centru industrial al României, iar principala ramura economica de dezvoltare continua sa fie sectorul industrial si de constructii. Cu atât mai mult este evidenta în acest context importanta societatii Vega 93, una dintre firmele localizate pe teritoriul acestui judet care aduce un aport considerabil în dezvoltarea zonei.
Domeniul principal de activitate al firmei este realizarea de constructii civile si industriale, în timp compania extinzându-si activitatea prin realizarea de lucrari de instalatii termice, electrice, de gaze si sanitare, sistematizare, platforme de depozitare si nu în ultimul rând, prin executarea unor lucrari de infrastructura rutiera. În acest ultim caz nu pot fi omise activitatile aferente retelelor de alimentare cu apa si canalizare.

Dezvoltarea a avut la baza în primul rând pe principiul calitatii, tot ce realizeaza societatea Vega 93 trebuind sa satisfaca nu numai caietele de sarcini, acolo unde este cazul, dar si toate standardele actuale de siguranta, calitate, protejare a mediului, s.a.m.d. Investitiile masive în dotari si echipamente moderne care sa asigure un nivel maxim al performantelor si o calitate de nivel superior pentru lucrarile executate au reprezentat o cheie a succesului. Exigenta conducerii firmei a fost extinsa si la nivelul utilajelor achizitionate, selectia acestora, chiar daca a tinut cont si de pretul de cumparare, orientându-se în special pe calitate.

În acest context, trebuie spus ca printre partenerii de baza ai firmei Vega 93 se numara si compania Romcat Corporation. Societatea Vega 93 a achizitionat o statie mobila de sortare uscata Powerscreen Chieftain 1700, dar si un încarcator frontal de randament, marca Hyundai, care lucreaza în cadrul balastierei firmei, situata în apropierea orasului Galati. Încarcatorul pe pneuri model 760-7A a fost închiriat de catre societatea Vega 93 pentru a alimenta permanent statiile de sortare si statia de betoane din cadrul balastierei precum si pentru încarcare de piatra sparta provenita din barjele operatorului portuar Romportmet Galati.

Dupa 170 de ore de functionare pâna acum si prima revizie trecuta cu brio, utilajul s-a comportat foarte bine. Afisajul digital cu indicatoare usor de citit, care ofera constant informatii precise despre starea de functionare si problemele utilajului, nu a semnalat pâna acum nici un avertisment. Totodata, dispunerea ideala a pieselor faciliteaza accesul si simplifica întretinerea, iar compartimentul motorului usor accesibil, asigura o întretinere rapida si eficienta.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI