Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 14 / 2009

Maeda Japonia - Minimacarale pe senile

Maeda Japonia - Minimacarale pe senile Macaralele Maeda Japonia au patruns cu succes si pe piata româneasca, participând la o lucrare de anvergura în Bucuresti.
Compania nationala Petrom SA construieste în Bucuresti, pe Soseaua Straulesti un mic orasel numit Petrom City care va regrupa birourile si spatiile pe care compania le are pe teritoriul Bucurestiului.
 Arhitectul a prevazut pentru cladirile respective fatade mari din sticla ce dau un aspect deosebit cladirii.
Fatadele mari de sticla înseamna totodata si o mare provocare pentru subantreprenorul care are în sarcina pozitionarea foarte exacta si montajul acestor panouri, respectiv firma Metal Yapi SRL din Bucuresti.
Lucrarea prezinta un grad de dificultate ridicat si din perspectiva faptului ca mini-macaraua MC285 a trebuit mai întâi ridicata la nivelul doi al cladirii cu ajutorul unei macarale turn, iar apoi de acolo ridica panourile mari de sticla ale fatadei pe care apoi le pozitioneaza la locul potrivit.
Atunci când înaltimea de ridicare este mare, este nevoie de productivitate, iar daca masa piesei ridicate o permite, exista posibilitatea utilizarii blocului de cârlig (a muflei) pe un singur fir, în locul muflei standard cu 4 fire, în acest caz viteza de ridicare si implicit productivitatea creste de 4 ori (de la 8 m/min la 32 m/min)
Deoarece operatorul macaralei are nevoie sa vada exact ce se întâmpla la nivelele inferioare, acolo unde se monteaza panourile se utilizeaza telecomanda cu fir. Iar atunci când utilizarea macaralei are loc într-un spatiu închis operatorul comuta pe lucrul cu motorul electric în vederea evitarii formarii gazelor arse.
Anul XIII, nr. 143, ian 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
PARTENERI