Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 14 / 2009

Felbermayr -o firma cu greutate

Felbermayr -o firma cu greutate Activitatea companiei austriece Felbermayr este concentrata īn jurul ideii de putere īn miscare, succesul acesteia īnsemnānd īn primul rānd performanta īn domeniul transporturilor speciale si agabaritice pe sosele, cale ferata si maritime. Un alt domeniu īn care firma activeaza este cel al ingineriei civile, aici oferind pietei o multitudine de specializari, īntr-o gama care cuprinde constructia de drumuri, poduri sau canale pāna la ridicarea de cladiri.
 De-a lungul timpului grupul de firme aflate sub umbrela Felbermayr s-a pozitionat pe piata ca specialisti īn domeniile de activitate īn care activeaza, oferind servicii complete. Un exemplu este domeniul transporturilor agabaritice, Felbermayr oferind o combinatie testata īn timp īntre tehnologie si experienta, acestea fiind acumulate īn timp si transmise de multe ori de la un domeniu la altul.

Un alt domeniu de activitate important, cel al demolarilor, reprezinta alaturi de sectorul exploatarii mineralelor si de cel al reciclarii materialelor de constructii o referinta pentru firma austriaca.
Īn ceea ce priveste activitatea de īnchiriere, ea este īmpartita īn cāteva domenii distincte: macarale, platforme de lucru, stivuitoare si montaje grele. Montajele grele sunt un domeniu īn care nu multe firme se īncumeta sa patrunda, datorita complexitatii acestor activitati si a raspunderii mari.

Īn 2007 a fost creata filiala din Romānia, cu puncte īn Constanta, Bucuresti si Timisoara, cea mai puternica fiind īn capitala. Activitatea din Romānia se lanseaza īnca din acel an puternic, Felbermayr colaborānd cu  firme locale cu activitate traditionala īn domeniul manipularii si transportului de tonaj. Perioada actuala de criza nu a stopat investitiile, īn acest an Felbermayr intrānd  īn posesia celei mai īnalte platforme de lucru montate pe un vehicul, aceasta permitānd accesul pāna la 103 metri.
Anul 2009 reprezinta pentru filiala din Romānia si deschiderea propriului spatiu, lānga Bucuresti, acesta fiind realizat conform normelor europene si standardelor Felbermayr. Acesta este dotat cu un spatiu acoperit de mari dimensiuni destinat manipularii contragreutatilor, o hala pentru interventii de mentenanta primara, totul pentru a oferi servicii de calitate, la standardele celor din Austria. Flota din Romānia este una importanta, cuprinzānd īn principal macarale europene, ale marcilor Liebherr si Demag. 
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
PARTENERI