Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 14 / 2009

Felbermayr -o firma cu greutate

Felbermayr -o firma cu greutate Activitatea companiei austriece Felbermayr este concentrata în jurul ideii de putere în miscare, succesul acesteia însemnând în primul rând performanta în domeniul transporturilor speciale si agabaritice pe sosele, cale ferata si maritime. Un alt domeniu în care firma activeaza este cel al ingineriei civile, aici oferind pietei o multitudine de specializari, într-o gama care cuprinde constructia de drumuri, poduri sau canale pâna la ridicarea de cladiri.
 De-a lungul timpului grupul de firme aflate sub umbrela Felbermayr s-a pozitionat pe piata ca specialisti în domeniile de activitate în care activeaza, oferind servicii complete. Un exemplu este domeniul transporturilor agabaritice, Felbermayr oferind o combinatie testata în timp între tehnologie si experienta, acestea fiind acumulate în timp si transmise de multe ori de la un domeniu la altul.

Un alt domeniu de activitate important, cel al demolarilor, reprezinta alaturi de sectorul exploatarii mineralelor si de cel al reciclarii materialelor de constructii o referinta pentru firma austriaca.
În ceea ce priveste activitatea de închiriere, ea este împartita în câteva domenii distincte: macarale, platforme de lucru, stivuitoare si montaje grele. Montajele grele sunt un domeniu în care nu multe firme se încumeta sa patrunda, datorita complexitatii acestor activitati si a raspunderii mari.

În 2007 a fost creata filiala din România, cu puncte în Constanta, Bucuresti si Timisoara, cea mai puternica fiind în capitala. Activitatea din România se lanseaza înca din acel an puternic, Felbermayr colaborând cu  firme locale cu activitate traditionala în domeniul manipularii si transportului de tonaj. Perioada actuala de criza nu a stopat investitiile, în acest an Felbermayr intrând  în posesia celei mai înalte platforme de lucru montate pe un vehicul, aceasta permitând accesul pâna la 103 metri.
Anul 2009 reprezinta pentru filiala din România si deschiderea propriului spatiu, lânga Bucuresti, acesta fiind realizat conform normelor europene si standardelor Felbermayr. Acesta este dotat cu un spatiu acoperit de mari dimensiuni destinat manipularii contragreutatilor, o hala pentru interventii de mentenanta primara, totul pentru a oferi servicii de calitate, la standardele celor din Austria. Flota din România este una importanta, cuprinzând în principal macarale europene, ale marcilor Liebherr si Demag. 
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI