Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Ritchie Bros. - beneficiile vânzarii si cumpararii la licitatiile deschise de echipamente

Ritchie Bros. - beneficiile vânzarii si cumpararii la licitatiile deschise de echipamente În ultimele decenii din ce în ce mai multe persoane au recunoscut avantajele vânzarii si achizitionarii de echipamente prin intermediul licitatiilor fara rezerva de pret organizate de Ritchie Bros., cea mai mare casa de licitatii industriale din lume.  În 2008, compania a înregistrat un record prin vânzarea a 253.000 de loturi în cadrul licitatiilor sale. 
Companii importante din domeniul constructiilor, agricultura, transport si alte industrii au ales Ritchie Bros. pentru a-si transforma rapid si eficient surplusul de echipamente în lichiditati la o valoare reala pe piata globala. Pe de alta parte, licitatorii sunt atrasi de selectia vasta de echipamente disponibile si metodele transparente de desfasurare a licitatiilor. Acestia sunt încântati de faptul ca au posibilitatea de a inspecta si a testa echipamnetele înainte de a licita pentru ele si ca totul se vinde în ziua licitatiei.
Orice licitatie Ritchie Bros. este complet deschisa, nu exista o limita de pret sau pret minim de pornire a licitatiei indiferent de tipul echipamentului vândut. Astfel, fiecare unitate este vânduta catre cel care a licitat suma cea mai mare în ziua evenimentului, indiferent de pret. Procesul de licitatie este transparent si aduce bneficii atât cumparatorilor cât si vânzatorilor. Britchie Bros interzice proprietarilor sa liciteze pentru propriile echipamente asa ca preturile sunt stabilite în mod real de catre cumparatori. Deoarece la licitatii au acces persoane din toata lumea, care fie sunt prezente la locul desfasurarii licitatiei, fie participa online, proprietarii stiu ca echipamentele vor fi vândute  la valoarea reala pe o piata globala.
Urmatoarele licitatii organizate de Ritchie Bros în Europa vor include:

Mancofa (Spania), 19-20 noiembrie
Moerdijk (Olanda), 25-27 noiembrie 2009

Pentru mai multe informatii, o baza de date cu functie de cautare si un calendar complet al licitatiilor vizitati site-ul www.rbauction.com. Cumparatorii interesati sau vânzatorii îl pot contacta pe domnul Marian Patac, Manager teritorial Ritchie Bros. pentru România la numarul de telefon: 0040-727-719505.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI