Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Noua Serie R de la Scania este "Camionul Anului 2010"

Īntr-un an īn care majoritatea producatorilor de camioane si-au amānat investitiile īn modele noi de cabine si motorizari, preferānd sa astepte pāna la trecerea la Euro 6 cu toate noutatile, Scania a scos tot ce avea mai bun pentru noua Serie R si a cāstigat trofeul "International Truck of the Year 2010".
Juriul, alcatuit din jurnalisti specializati din 22 de tari europene, printre care si Romānia, a acordat 114 puncte noului camion de cursa lunga Scania.
Trofeul "International Truck of the Year" se acorda modelului lansat īn ultimele 12 luni, care a avut cea mai mare contributie la eficienta transportului rutier. Dupa Camionul Anului 2009, Mercedes-Benz Actros 3, noua Scania R a impresionat juriul prin grija fata de eficienta īn exploatare si reducerea costurilor de operare.
Economii importante de combustibil sunt aduse de īmbunatatirea softului Scania Opticruise si de noul sistem de suport pentru sofer (Scania Driver Support), care ofera recomandari pentru conducere economica īn timp real, īnsa principala noutate a Seriei R de la Scania o reprezinta reproiectarea transmisiei automatizate Opticruise īn varianta fara pedala de ambreiaj si cu un sistem computerizat de recunoastere a conditiilor de deplasare si adaptare a schimbarii treptelor de viteza īn functie de acestea.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI