Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Lansare Bobcat- excavatorul E60

Lansare Bobcat- excavatorul E60 Compania Bobcat a lansat noul excavator E60 care face parte din noua serie M, alaturi de modelul E80, lansat la īnceputul acestui an. 
Modelul E 60 beneficiaza de un design complet nou care sporeste confortul operatorului si fiabilitatea echipamentului si īn acelasi timp reduce frecventa cu care se efectueaza īn mod normal anumite operatiuni de mentenanta. Cabina spatioasa si un scaun de ultima generatie care sporesc nivelul de confort al operatorilor, iar pana de fixare din polimer reduce gradul de uzura al bolturilor laterale.

Operatiunile de gresare zilnica a bucselor au devenit deja istorie odata cu aparitia modelului E60. Īn mod obisnuit, acest proces consuma pāna la 30 de minute din timpul unui operator īn fiecare zi, īnsa operatorul va putea valorifica acest timp pentru a lucra deoarece pentru E60 intervalul de service pentru gresarea bucselor a fost extins la 250 de ore.
Cabina spatioasa si un scaun pentru operator care poate fi ajustat īn 9 trepte si un sistem de īncalzire si aer conditionat cu dispozitive de comanda specifice domeniului automobilistic au fost incluse īn pachetul standard pentru a mentine gradul de confort si productivitatea operatorilor.

E60 este echipat un motor Interim Tier 4 de 50 CP. Desi acest motor furnizeaza suficienta putere pentru ca utilajul sa poata desfasura toate operatiunile de lucru, nu īi determina pe contractori sa iroseasca prea mult combustibil īn plus. Sistemul de control al excavatorului are integrat si modul "auto-idle" ceea ce permite reducerea consumului de combustibil atunci cānd echipamentrul nu este activ. Numarul de rotatii pe minut al motorului este controlat electronic astfel īncāt operatorul sa foloseasca exact volumul de putere necesar pentru fiecare aplicatie īn parte. Silentiozitatea motorului reprezinta de asemenea un avantaj deoarece din ce īn ce mai multe orase si zone de lucru au introdus restrictii īn ceea ce priveste nivelul de zgomot.  


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI