Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Haulotte produce primele platforme în China

Grupul francez Haulotte a început productia de platforme aeriene în China, la fabica din Changzhou. Primul echipament fabricat a fost Optima 8, o platforma electrica tip foarfeca  cu o înaltime de lucru de 7,76 m si care a fost prezentata pentru prima data în cadrul expozitiei BICES de la Beijing.
Platformele tip foarfeca electrice sunt un produs neobisnuit pentru piata din China, unde platformele aeriene foarte mari înregistreaza cel mai mare volum de vânzari.

Comparativ cu marimea unei flote estimate la 1 milion de platforme în SUA si 350.000 unitati în Europa, se presupune ca în China lucreaza în prezent aproximativ 1.000 de platforme.
Cu noua fabrica deschisa si în stare de functionare, Haulote poate fi identificat drept un jucator serios pe piata locala din China. "Piata va exista foarte curând si în China deoarece au aparut producatori aici, inclusiv Haulotte" a spus domnul Pierre Saubot, directorul general al companiei.
Momentan compania produce echipamente cu aceleasi specificatii ca si produsele fabricate în Europa. Totusi este de asteptat sa intervina anumite schimbari o data cu acumularea de experienta. "Vrem sa întelegem piata din China si sa furnizam exact produsele de care aceasta are nevoie" a mai declarat domnul Saubot. "Singura modalitate de a reusi sa facem fata cerintelor specifice acestei piete este sa fim acolo ca un producator veritabil".
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI