Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Haulotte produce primele platforme īn China

Grupul francez Haulotte a īnceput productia de platforme aeriene īn China, la fabica din Changzhou. Primul echipament fabricat a fost Optima 8, o platforma electrica tip foarfeca  cu o īnaltime de lucru de 7,76 m si care a fost prezentata pentru prima data īn cadrul expozitiei BICES de la Beijing.
Platformele tip foarfeca electrice sunt un produs neobisnuit pentru piata din China, unde platformele aeriene foarte mari īnregistreaza cel mai mare volum de vānzari.

Comparativ cu marimea unei flote estimate la 1 milion de platforme īn SUA si 350.000 unitati īn Europa, se presupune ca īn China lucreaza īn prezent aproximativ 1.000 de platforme.
Cu noua fabrica deschisa si īn stare de functionare, Haulote poate fi identificat drept un jucator serios pe piata locala din China. "Piata va exista foarte curānd si īn China deoarece au aparut producatori aici, inclusiv Haulotte" a spus domnul Pierre Saubot, directorul general al companiei.
Momentan compania produce echipamente cu aceleasi specificatii ca si produsele fabricate īn Europa. Totusi este de asteptat sa intervina anumite schimbari o data cu acumularea de experienta. "Vrem sa īntelegem piata din China si sa furnizam exact produsele de care aceasta are nevoie" a mai declarat domnul Saubot. "Singura modalitate de a reusi sa facem fata cerintelor specifice acestei piete este sa fim acolo ca un producator veritabil".
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
PARTENERI