Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 15 / 2009

Selina: politica firmei este calitatea

Selina: politica firmei este calitatea Grupul Selina din Oradea reprezinta un nume cunoscut în domeniul constructiilor nu numai în judetul Bihor. Cele trei firme care fac parte din grup: Selina, Trameco, societate specializata în transport si activitatea de mecanizare si întretinere a parcului de utilaje si vehicule si Drumuri Bihor constituie un grup puternic, capabil sa realizeze lucrari de mare anvergura si care se pliaza pe cele mai diversificate tipuri de operatiuni. Calitatea este un numitor comun al tuturor lucrarilor din cadrul grupului. Aceeasi atentie este acordata însa si noilor masini si utilaje cumparate, grupul Selina preferând marcile Liebherr, atunci când este vorba de utilaje si respectiv Scania, în cazul autocamioanelor pentru constructii.
Anul 2006 a reprezentat momentul în care a fost demarata colaborarea permanenta cu Liebherr România. Astfel, odata cu cresterea firmei si implicit a parcului de masini si utilaje, politica de achizitii s-a uniformizat la nivelul grupului de firme, atentia fiind concentrata acum pe achizitia de utilaje noi, performante, chiar daca pretul a reprezentat un criteriu, totdeauna calitatea a primat în selectarea marcii. Si daca Liebherr a convins din punctul de vedere al utilajelor de încarcat si transportat pamântul, s-a decis continuarea activitatii si în domeniul macaralelor, pentru noile dezvoltari imobiliare fiind achizitionate o macara turn 71 EC-B5 si o macara auto-montanta model 42K.1

Pentru ca lucrarile din zona Rosia Montana, mai exact santierul de ecologizare a iazului de la exploatarea miniera, reprezinta un proiect de amploare, dar si foarte sensibil era nevoie de un pachet de utilaje foarte performante, astfel parcul de utilaje înnoindu-se cu alte trei echipamente Liebherr, doua excavatoare  R 944 C HDSL Litronic si un buldozer PR 744 Litronic.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI