Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 16 / 2009

Sandvik a ales Marcom

Sandvik a ales Marcom Sandvik, renumitul producator suedez si lider mondial pe piata utilajelor de minerit de suprafata si subteran a semnat un parteneriat cu societatea Marcom RMC’94, care a devenit importatorul oficial Sandvik pentru România pentru gama de concasoare si statii de sortare mobile de suprafata.
Utilizatorii finali ai acestor echipamente sunt reprezentati de cariere si balastiere, dar anumite produse pot folosite cu success si în domeniul reciclarii.
Pentru grupul suedez  societatea Marcom, unul dintre liderii pietei de utilaje de constructii din România a reprezentat partenerul ideal, reteaua teritoriala de vânzari si service foarte bine pusa la punct, care acopera întreg teritoriul tarii si personalul calificat fiind elemente decisive pentru încheierea afacerii.

Sandvik, grup industrial suedez, ce înglobeaza brand-uri precum Extec, Fintec, Rammer, Tamrock, Drilltech, are o echipa format din  din peste 50.000 de angajati si reprezentante în peste 130 de tari de pe glob. Cu o istorie de 147 de ani  si aducând clientilor sai cele mai noi tehnologii si cel mai bun suport tehnic în domeniu, Sandvik este partenerul Nr.1, produsele sale fiind construite pentru a oferi un maxim de productivitate si fiabilitate si un minim de cost în exploatare.
Sandvik comercializeaza o gama completa de concasoare si statii de sortare utilizând tehnologia de vârf în domeniu.
În România, Marcom va fi importator oficial al urmatoarelor game de produse:
Concasoare mobile (concasoare mobile cu impact, concasoare mobile cu con si concasoare mobile cu falci)
Statii de sortare pe senile cu unul pâna la cinci sorturi.
Aceste echipamente folosesc cele mai noi tehnologii in domeniu, ofera un control excelent al comenzilor asigurând productivitati mari si costuri operationale reduse, fiind utilajele perfecte pentru cariere si pentru aplicatii în domeniul reciclarii.

Produsele marca Sandvik comercializate de Marcom pot fi gasite la toti specialistii Marcom din întreaga tara (Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Timisoara, Turda) care stau la dispozitia clientilor cu solutii adaptate oricarei afaceri în parte.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI