Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 16 / 2009

Utilajele industriale Komatsu revigoreaza cererea globala în sectorul minier

Utilajele industriale Komatsu revigoreaza cererea globala în sectorul minier Komatsu Ltd., al doilea cel mai mare producator mondial de echipamente industriale si pentru constructii, a contribuit la revigorarea pietei de echipamente industriale, aflata în declin de mai bine de un an. Komatsu a încheiat un contract de colaborare în domeniul minier, primind o comanda în valoare de 224 milioane de dolari pentru o flota de utilaje de minerit formata din peste 300 de echipamente industriale, care vor fi folosite pentru extractia carbunelui în Indonezia.
Acest proiect care se foloseste de aproximativ 300 basculante, excavatoare si buldozere Komatsu reprezinta cel mai mare contract din industria miniera în acest an pentru Komatsu Tokyo.
Proiectele miniere au revitalizat si activitatea fabricilor care activeaza în industriile grele din Australia, Indonezia si Chile. În acelasi timp si China face investii masive în infrastructura si constructii si cauta sa-si mentina cresterea economica
Komatsu se asteapta la vânzari de echipamente industriale pentru anul fiscal curent în jurul a 1.300 bucati, o scadere cu 20% fata de anul trecut. Vânzarile Komatsu de basculante pentru industria miniera, excavatoare si buldozere totalizeaza 25% din vânzarile totale ale companiei.
Komatsu ofera o gama completa de basculante cu sasiu rigid si articulat, buldozere, încarcatoare si excavatoare pentru industria miniera, recunoscute pentru productivitatea ridicata, fiabilitatea, durata de functionare îndelungata si pentru costurile de exploatare scazute.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI