Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 16 / 2009

O noua macara Panda

O noua macara Panda Australian Crane & Machinery (ACM) a lansat o automacara articulata tot teren de 20 tone, modelul Panda ARC-20.
Noua macara este rezultatul fuziunii cu XCMG, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente pentru constructii si se bazeaza pe experienta si feed-back-ul modelelor anterioare pentru realizarea carora cele doua companii au colaborat.
Modelul Panda ARC 20 are o viteza de deplasare de 80 km/h si include componente de la principalii producatori mondiali cum ar fi Motoare Cummins, Transmisie Allison, Axe Meritor, Sub-transmisie YF si Hidraulica Vickers ceeea ce ofera o garantie pentru o masina fiabila si de calitate superioara.
Aceasta este o versiune evoluata si īmbunatatita a macaralelor pliabile care au fost foarte populare īn industria mineritului si a constructiilor.
Raspunsul din partea publicului a fost unul pozitiv avānd īn vedere cererea semificativa īnregistrata pentru aceasta noua macara, fapt evidentiat de volumul foarte mare de unitati solicitat īn prima comanda.

Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
PARTENERI