Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 17 / 2010

Scania lanseaza Drivers Competition pentru a gasi cei mai buni soferi din lume

Saptamāna aceasta s-a dat startul Drivers Competition 2010, concurs organizat de Scania pentru a gasi cei mai buni soferi de camioane din lume. Anul acesta se estimeaza ca vor participa peste 45.000 de concurenti din peste 28 de tari.
Prima editie a avut loc īn 2003, iar concursul a fost organizat initial la nivel european, pentru ca mai apoi sa  capete amploare si sa devina o companie la nivel mondial pentru a sublinia importanta profesionalismului si aptitudinilor soferilor si a instruirii acestora prin abordarea unor probleme esentiale precum siguranta īn trafic si condusul eficient.

Fiind unul dintre principalii producatori mondiali  de autobuze si camioane de categorie grea, Scania doreste reconfirmarea angajamentului luat de a contribui la constructia unui sistem transport global care sa fie fiabil, robust si profitabil īn beneficiul tuturor. Pentru atingerea acestui obiectiv īnsa aptitudinile si atitudinea soferilor este decisiva.
Scania va beneficia pe parcursul anului de ajutorul sponsorilor si partenerilor sai. In Europa concursul va fi sponsorizat de Michelin si va beneficia de sprijinul Comisiei Europene si a Uniunii Internationale a Transportatorilor Rutieri. Īn urmatoarele luni vor fi organizate concursuri la nivel local pentru soferii de camion īn Europa, dar si īn Australia, Brazilia, Africa de Sud sau Malaezia. Cāstigatorii fiecarei etape regionale vor concura īn finala competitiei care se va tine īn data de 8 si 9 octombrie 2010 la Sodertalje, Suedia.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI