Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 17 / 2010

Case Utilaje - un site pentru constructorii care nu se joaca

Anul 2010 a venit cu noutati din partea societatii CASE Utilaje Constructii, importator pentru România al marcilor CASE, FRD, CESAB, JMBH, OM, TRIMAN, DUMEC si Rock Oil, sub forma unui site profesionist dedicat nu numai prezentarilor de produse pentru viitorii cumparatori, dar si clientilor sai. Noul site completeaza activitatea de vânzare si service desfasurata pe teren, cu informatii ce merg pâna la detaliu. Clientii CASE Utilaje Constructii câstiga astfel si timp, fiind accesibile informatii din cele mai diverse, de la oferta de utilaje, echipamente si uleiuri si pâna la activitatea de service si vânzarea de piese de schimb, în acest ultim caz existând o rubrica speciala dedicata stocului de piese de schimb pentru utilaje CASE, ce poate fi interogata de clientii firmei.
Câmpul "MEDIA ROOM" cuprinde atât noutatile din cadrul societatii CASE Utilaje Constructii, asa cum au fost prezentate de-a lungul timpului, dar si lansarile si demonstratiile practice cu utilaje din ultimii ani, precum si o galerie de fotografii bine pusa la punct.

Cu ajutorul butonului ALEGE-TI PRODUSUL, situat în partea din dreapta a ecranului principal, se pot accesa informatii detaliate despre cele sapte marci comercializate de catre CASE Utilaje Constructii, si anume: CASE-utilaje pentru constructii; FRD Furukawa-ciocane hidraulice, cupe, echipamente de forat, foarfece si compactoare; CESAB-electrostivuitoare, motostivuitoare, electrocare si Transpalete manuale; JMBH-pompe de beton; OM-concasoare mobile cu falci, cu impactor si statii de sortare; DUMEC-minidumpere si mixere; Rock Oil-uleiuri industriale, comerciale, pentru agricultura, motociclism si utilizari marine. Fiecare tip de utilaje este prezentat in extenso, având incluse si recomandarile importatorului, precum si o serie de informatii generale suplimentare.
Accesul rapid la informatie, varietatea mare de utilaje comercializate, informatiile actualizate despre CASE Utilaje Constructii, despre promotiile si evenimentele sustinute în România, dar si despre noile modele de masini lansate de catre producatorii reprezentati de catre CASE recomanda site-ul  www.caseutilaje.ro ca unul dintre cele mai complete din domeniu.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI