Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 17 / 2010

Amco Veba - solutii de īncarcare pentru orice gabarit

Amco Veba - solutii de īncarcare pentru orice gabarit Piata macaralelor montate pe camion reprezinta probabil una dintre cele mai dinamice afaceri, chiar si īn conditiile actuale economice. Mai mult decāt la alte utilaje, inventivitatea este aici la ea acasa, macaralele montate pe camion facānd fata unor sarcini extrem de diferite, chiar si cārligul de agatare fiind īnlocuit la nevoie cu diferite alte mecanisme. Dezvoltarea unor  game noi de oteluri aliate de īnalta rezistenta a condus la aparitia unor macarale care īn ciuda gabaritului de transport redus pot ridica sarcini semnificative la īnaltimi ce altadata erau accesibile numai automacaralelor.
Producatorul italian Amco Veba are sediul central īn Reggio Emilia, aproape de locul de unde Leonardo acum mai bine de o jumatate de mileniu proiecta prima macara din lume. Macaralele montate pe camion,Amco Veba, cu aplicatii īn domeniul constructiilor, telecomunicatiilor, reciclarii deseurilor sunt utilizate cu succes si īn activitatea de transport de materiale de orice tip.

Seria 100, lansata īn anul 2009 are īn dotare trei modele noi de macarale si este interesanta pentru transportatori īn primul rānd datorita unui concept nou, care a fost utilizat īn proiectarea si realizarea macaralelor montate pe camion sau montate pe autoutilitare de pāna la 3,5 tone. Aceasta ofera performante superioare pentru aceasta clasa de macarale: o greutate scazuta de pāna la 33% fata de macaralele clasice, un impact pozitiv asupra sarcinii utile a camionului sau autoutilitarei mai mare, un spatiul de montaj ocupat cu pāna la 56% mai mic decāt macaralele la clasice si sarcina maxima de ridicare mai mare cu 12%.

Macaralele din seria 100 ofera comparativ cu alte marci, sarcini de ridicare mai mari la o greutate proprie mai mica si dimensiuni de gabarit reduse, astfel platforma camionului fiind libera pentru a transporta materiale mai grele si mai voluminoase. Amco Veba a īnglobat īn seria 100 cāteva inovatii absolute, precum sistem de pliere prin care bratul primar si cel secundar sunt aliniate, īn acest caz plierea facāndu-se īn triunghi. Din acest motiv distanta ocupata la montare este mult mai mica fata de modelele clasice, spatiul util de transport de pe platforma camionului crescānd semnificativ.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
PARTENERI