Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 18 / 2010

Radio ZU si Marcom au adus "Buldozerul lui Valentin"

Radio ZU si Marcom au adus Radio ZU īn parteneriat cu MARCOM Utilaje de constructii a organizat de Ziua Īndragostitilor o campanie cu totul deosebita fata de ceea  ce am fost obisnuiti pāna acum. Campania  s-a numit "Buldozerul lui Valentin" si a avut ca personaj principal un buldoexcavator Komatsu WB93R-5.
Buldoexcavatorul Komatsu  īmbracat īn inimioare a putut fi admirat īn parcarea de la Mall Vitan. Este o īnfatisare unica a unui utilaj de constructii, personalizat care a devenit personajul preferat pentru pozele vizitatorilor de la mall. La finalul campaniei, vineri, pe 12 februarie ,"Buldozerul lui Valentin" a strivit  toate amintirile fostelor iubiri aruncate īn tarcul amenajat de catre echipa Radio ZU. 
Campania a īnceput īn data de 1 februarie, cānd buldoexcavatorul Komatsu  WB93R-5 cu inimioare a plecat īnsotit de echipele MARCOM, Radio ZU si Antena 1 la plimbare dimineata devreme prin centrul Bucurestiului unde a fost admirat de toti participantii la trafic. A fost condus apoi īn parcarea de la Mall Vitan, īn fata terasei Starbucks, unde a putut fi admirat pāna pe 12 februarie.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI