Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 2 / 2008

Altas Copco: noul concasor hidraulic de mărime mijlocie

Altas Copco: noul concasor hidraulic de mărime mijlocie Cu noul model MB 1500 Atlas Copco îşi completează gama de concasoare hidraulice de mărime mijlocie.În dezvoltarea modelului MB 1500, designerii din Essen au eliminat toate elementele inutile şi au realizat un produs care practic nu necesită întreţinere. Concasorul operează fără un acumulator de presiune înaltă, reducând astfel numărul componentelor mobile. Au fost de asemenea incluse anumite detalii tehnice esenţiale şi în acelaşi timp foarte inteligente precum sistemul StartSelect, care permite ca pornirea şi oprirea concasorului să fie adaptate la caracteristicile aplicaţiei respective sau sistemul AutoControl, care asigură un reglaj precis al puterii, indiferent de condiţiile de operare.
Modelul MD 1500 este prevăzut cu o singură injecţie de energie de 3.000 Joule (AEM) şi atinge o eficienţă maximă datorită sistemului de recuperare al energiei.

Designul robust şi extrem de rezistent transformă acest utilaj într-o unealtă universală ce poate fi folosită pentru demolări, săpături de şanţuri, exploatări în cariere. Forma concasorului îi conferă versatilitate şi manevrabilitate uşoară – nu numai în spaţiile înguste.

Modelul MB 1500 se alătură gamei de concasoare hidraulice de mărime mijlocie Atlas Copco şi reprezintă suplimentul potrivit pentru modelele MB 1200 cu greutatea în starea de exploatare de 1.200 kg şi MB 1700 cu greutatea în starea de exploatare de 1.700 kg. „Putere, fiabilitate şi costuri reduse de întreţinere au reprezentat punctele de referinţă pentru designerii modelului MB 1500. Acesta este un produs evoluat, care se diferenţiază prin versatilitatea în aplicaţii, designul zvelt şi eficienţă maximă", explică domnul Torsten Treger, director de producţie Medium &Heavy Breakers.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI