Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 2 / 2008

REVISTA MAŞINI ŞI UTILAJE; AUGUST 2008

CASE: Experienţa recomandă calitatea

CASE: Experienţa recomandă calitatea Trustul Construcţii Carpaţi este una dintre puţinele firme care au reuşit să supravieţuiască tumultoşilor ani 90 şi să-şi continue activitatea cu succes. De departe pe cartea de vizită a trustului, cea mai impresionantă clădire la a cărei construcţie a luat parte, în 1964, este Casa Poporului. Anul 2008 este pentru constructorul cu sediul în Bucureşti un moment extrem de important, fiind pusă în funcţiune o nouă balastieră. De asemenea firma mai este implicată şi în executarea unor planuri de infrastructură rutieră. Acestei noi proiecte şi ducerea lor la bun sfârşit a implicat şi extinderea flotei de utilaje a companiei, care cuprinde în cea mai mare parte maşini de mare tonaj. Unul dintre partenerii de încredere ai Trustului Construcţii Carpaţi este societatea CASE Utilaje Construcţii, distribuitor autorizat în România pentru utilajele de construcţii Case.

Cele  mai noi achiziţii ale Trustului Construcţii Carpaţi au fost un excavator long reach CX330 Case, un buldozer pe şenile 1850K şi un încărcător frontal 721E.

Toate utilajele lucrează la randament aproape maxim, 24 de ore din 24. Excavatorul long-reach marca CASE - model  CX330 extrage balastul din râul Argeş,  Încărcătorul CASE model 721E  este extrem de solicitat datorită rolului său esenţial în manipularea materiei prime, balastului, în staţiile de sortare şi apoi încărcarea sorturilor în autocamioanele proprii sau ale altor beneficiari. Singurul care a avut şi momente de pauză a fost buldozerul CASE model 1850K, acesta fiind pe punctul de a fi mutat pe un alt şantier. Buldozerul este dotat cu un sistem avansat GPS de poziţionare şi lucru marca Leica.

De-a lungul anilor, gradul de utilizare deosebit al maşinilor a presupus şi căutarea unor utilaje cât mai rezistente, cu un service rapid, condiţiile de lucru fiind dintre cele mai dure.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI