Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 2 / 2008

REVISTA MAŞINI ŞI UTILAJE; AUGUST 2008

SAIE Bologna: 40 de ani de tradiţie

SAIE Bologna: 40 de ani de tradiţie De mai mult de 40 de ani, SAIE este locul īn care profesioniştii din construcţii se īntālnesc pentru a discuta proiecte, tehnologii şi sisteme pentru construcţii şi arhitectură. SAIE are peste 100 de sedii, iar unul dintre cele mai active este cel din Romānia, prezent īn Bucureşti īncă din 1969. Anul acesta, expoziţia internaţională de construcţii SAIE se va desfăşura īntre 15 şi 18 octombrie, la Bologna. Accesul Zona expoziţiilor este localizată la aproximativ 5 km faţă de gară şi 9 km faţă de aeroportul din Bologna.

De-a lungul vremii, SAIE a reprezentat instrumentul de cuantificare a performanţelor industriei materialelor de construcţii, atāt pentru piaţa italiană, cāt şi pentru īntreaga lume.

Printre noutăţile pe care SAIE 2008 le aduce la Bologna se află şi expoziţia de surse alternative de energie şi tehnologii cu consum redus de energie. O altă noutate este reprezentată de prezenţa unui spaţiu destinat evaluării caracteristicilor tehnologiilor moderne de integrare optimă a energiei, tehnologiilor de construire şi a arhitecturii, de către arhitecţi, designeri, clienţi şi constructori.

Īn 2008 va continua ciclul "Schimbarea la faţă a Italiei", concentrāndu-se pe tema impactului energiei şi a construcţiilor durabile. SAIE Construcţii Durabile reuneşte domeniile energiei şi al sistemelor de construire, creānd o legătură strānsă īntre SAIENERGIA şi expoziţia de sisteme şi tehnologii dedicate izolaţiilor, acoperişurilor şi energiei.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI