Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 20 / 2010

Powerscreen - noua generatie de razboinici

Powerscreen - noua generatie de razboinici Powerscreen, unul dintre producatorii de top de echipamente mobile de concasare si unitati de sortare a lansat noul model de concasor Warrior 2400, ca parte a programului sau de dezvoltare de noi produse.
Warrior 2400 este o unitate multifunctionala, capabila sa concaseze materiale dure, cu diametre mari, dar în acelasi timp ramâne usor de mutat si transportat. Este echipat cu ciur heavy duty înclinat cu un mecanism de actionare cu trei axe de mare amplitudine, ceea ce-i permite sa concaseze, sa despice în doua sau trei fragmente materiale precum agregatele, straturi superioare de roca, carbuni, reziduuri din constructii, demolari sau minereuri de fier.

Pentru a completa gama heavy duty, Powerscreen a lansat si modelul Warrior 800, un utilaj  multifunctional echipat cu un ciur cu doua punti înclinate si unitati de fragmentare si despicare înainte si dupa concasare. Ciurul accepta o varietate mare de ciururi, ceea ce îl transforma într-un echipament versatil, adecvat pentru o varietate de aplicatii printre care concasarea  straturilor superioare de roci, deseuri provenite din demolari si constructii, nisip, pietris si agregate. Modelul Warrior 800 poate concasa materiale cu dimensiuni de pâna la 400 mm si are o productivitate de 280 t/h, în functie de aplicatie.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI