Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 20 / 2010

Volvo România a deschis sezonul de vânzari

Volvo România a deschis sezonul de vânzari Ce se doreste la cumpararea unui utilaj? Un pret cât mai mic, o calitate cât mai înalta si bineînteles, ulterior un service prompt si eficient. Marii producatori de utilaje tin cont de dorintele clientilor lor înca din momentul proiectarii unei noi masini, aceasta purtând în momentul plecarii din fabrica spre utilizatorul final nu numai valoarea de productie, dar si garantia de calitate a pieselor, de buna functionare pe perioada îndelungata în conditiile unei utilizari corecte, calitati esentiale pe baza carora utilizatorul final poate sa-si construiasca la rândul sau afacerea si planurile de viitor.
Volvo România ofera probabil una dintre cele mai fiabile solutii pentru utilajele care dintr-un motiv sau altul se întorc în curtea importatorului si prezinta grade diferite de uzura- licitarea utilajelor provenite din parcul propriu de masini uzate sau din reposesii.
Astfel, viitorul cumparator poate beneficia de garantia unui utilaj certificat de Volvo ca functionând corect din punct de vedere tehnic si al performantelor, chiar daca nu este nou. Mai mult, pretul este totdeauna cel corect, fiind dictat de piata si nu impus de una dintre parti.

Evenimentul Open Day, care a avut loc la sediu firmei din soseaua Odai la sfârsitul lunii februarie a avut, pe lânga vânzarea utilajelor uzate si o alta utilitate: aceea de a arata direct clientilor ce înseamna conceptul Volvo Approved Used. Cumparatorii au putut vedea la lucru acest concept, care ofera garantia calitatii chiar si în cazul unor utilaje uzate. Astfel, din punct de vedere tehnic, dar si al performantelor de lucru, cumparatorul este asigurat de buna lor functionare direct de catre producator.
Volvo Approved Used este o procedura extrem de clara si precisa, care asigura verificarea integrala a unei masini folosite. Acolo unde este cazul se efectueaza lucrari tehnice, numai de personalul autorizat Volvo, care intervine cu SDV-uri originale si monteaza numai piese originale, astfel încât la final utilajul respectiv sa fie perfect din punct de vedere tehnic, sa functioneze în parametrii normali si chiar sa fie bine pus la punct de vedere estetic. Aceste masini se numesc utilaje uzate certificate, deoarece sunt vândute împreuna cu un certificat.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI