Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 20 / 2010

Noi compresoare si generatoare Atlas Copco la Bauma

Noi compresoare si generatoare Atlas Copco la  Bauma Atlas Copco va prezenta numeroase echipamente noi la Bauma, incluzând noul Open Unit care completeaza gama DrillAir  si noul compresor marimea 1,5 cu motor Deutz. De asemenea, compresorul XAS 87 lansat recent, si întreaga gama QAS completata anul trecut îsi vor face acum debutul international.

Noile echipamente DrillAir Open Unit sunt construite într-o structura deschisa dedicata, asigura un debit superior, o presiune mai înalta si o durata de viata extinsa a componentelor, cu o eficienta ridicata. Presiunea mai mare asigura o viteza de forare sporita, debitul mai mare permite îndepartarea mai eficienta a detritusului. Viteza mai mare asigura o productivitate superioara. Transportul si instalarea usoara fac ca aceste echipamente sa fie ideale pentru aplicatii speciale si integrarea în sistemele OEM (Original Equipment Manufacturer).

Compresorul de categorie usoara  XAS 87 recent lansat pe piata este proiectat special pentru industria europeana de constructii si închirieri si se caracterizeaza prin transportarea usoara de la un site la altul, având o masa mai mica de 750 kg.  Varianta full option va fi prezentata în premiera la Bauma.
Gama integrala de generatoare QAS va fi lansata oficial cu ocazia evenimentului de la Munchen. Gama cuprinde o varietate larga de modele cu puteri între 14 - 571 kVA si a fost proiectata pentru transport rapid, usor si sigur, si manevrare on-site pe aproape orice tip de suprafata, fara a necesita pregatire prealabila. Vârful de gama - generatorul Atlas Copco QAS 500, cu o putere nominala de 400 kW, 500 kVA la 50 Hz (457 kW, 575 kVA la 60 Hz) a fost proiectat pentru aplicatii industriale, închirieri, aplicatii în domeniul constructiilor si utilitatilor publice.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI