Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 21 / 2010

Simpozionul Liebherr-România, Genco’93, Cosim Trading & Fayat România

Liebherr-România continua între 5 si 8 mai 2010,  sirul evenimentelor "in house“, având ca parteneri traditionali societatile Genco’93 si Cosim Trading,  adaugându-se anul acesta si Fayat România. Peste 60 de utilaje vor fi prezente în acelasi loc, toate putând fi testate, verificate si mai ales "discutate“ cu reprezentantii oficiali din România ai distribuitorilor marcilor expuse.

Vor fi expuse numai marci de calitate ai unor producatori mondiali, precum Liebherr, Putzmeister, Gehl sau Bomag, nume ce nu au nevoie de prezentare, dar care împreuna vor oferi un spectacol de zile mari. Produse în Germania sau Statele Unite, acestea acopera o gama larga de lucrari din domeniul constructiilor destinate saparii, transportului si încarcarii pamântului, compactarii solului sau pregatirii,transportului si turnarii betonului.

Evenimentul se va desfasura într-o noua locatie, pe un teren cu o suprafata de 23.000 mp, în aproprierea comunei Bolintin,  la km 23, pe directia de venire dinspre Pitesti spre Bucuresti.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI