Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 22 / 2010

Ruukki lanseaza un nou aliaj de otel

Prin caracteristicile sale, otelul special Optim 960 QCW, cu rezistenta mecanica ridicata si suportabilitate la factorii de mediu permite realizarea de componente de utilaje inovatoare si cu greutate redusa.
Noul produs este ideal pentru aplicatii de tipul containere, macarale si brate de macara, care necesita o rezistenta ridicata la stres mecanic si tensiuni, dar si la conditii atmosferice aspre.

Lansarea otelului Optim 960 QCW deschide noi posibilitati īn proiectarea si dezvoltarea de componente si utilaje, precum suprafete interioare ale containerelor sau ale benelor basculante care nu mai necesita vopsire, gratie stratului de oxid de fier pe care īl dezvolta otelul. Aceasta se traduce īn reduceri de costuri importante, dar si īntr-un management mai eficient al timpului. Otelul dezvolta la suprafata un strat protector de oxid de fier care īmpiedica avansarea procesului de coroziune, astfel ca rugina nu mai poate afecta miezul structural al otelului, iar utilajele au o viata mai lunga de utilizare.
 Optim 960 QCW este fabricat utilizānd o tehnica speciala de calire directa a metalului, dezvoltata de Ruukki si completeaza deja un portofoliu extins de oteluri speciale, printre care si otelurile rezistente la uzura Raex.
Anul XIII, nr. 147, mai 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
PARTENERI