Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 22 / 2010

BAUMA 2010

Super Volvo: FMX

Super Volvo: FMX La editia de anul acesta a Bauma startul evenimentelor de anvergura a fost dat de constructorul suedez Volvo, acesta sustinānd o conferinta de presa chiar īn prima zi a expozitiei, 19 aprilie. Un moment perfect pentru a anunta īn premiera mondiala lansarea noului camion Volvo FMX, proiectat special pentru transporturi grele pentru orice tip de drumuri, tipice conditiilor de santier.

Aceasta lansare trimite un semnal puternic cu privire la atentia speciala pe care Volvo o acorda segmentului de constructii, iar modelul FMX reprezinta cea mai ambitioasa strategie de dezvoltare a gamei de produse din istoria companiei.
Cea mai evidenta modificare a noului Volvo FMX este exteriorul sau robust si modern. Cu o grila superioara noua, o parte inferioara mai agresiva, bara de protectie din otel formata din trei parti, cu colturi din otel de 3mm, scut rezistent de protectie si bull bar, acesta este un autocamion rezistent pentru constructii. Pentru o functionalitate īmbunatatita, Volvo FMX dispune si de o traversa de remorcare robusta, protectie din plasa pentru faruri, trepte noi, antiderapante si o scara la īndemāna.

Noul Volvo FMX are la baza apreciata platforma a modelului FM, testata īn aplicatii grele īn constructii, mai ales pe pietele nordice, īn Rusia si īn Europa de Est. Soferii vor beneficia de performantele exceptionale ale lantului cinematic, bazate pe puterea si eficienta motorului de 11 litri (īntre 330 si 450 CP) sau a celui de 13 litri (īntre 380 si 500 CP). Versiunea actualizata pentru constructii a schimbatorului de viteze I-Shift permite iesirea fara probleme din aproape orice situatie. Īn plus, un senzor de īncarcare nou trimite informatii precise despre greutatea īncarcaturii catre sistemul I-Shift, pentru a asigura o schimbare optima a treptelor de viteza si o pornire lina de pe loc. Forta foarte mare de frānare, 375 kW la 2.300 rpm, este furnizata de VEB+ (frāna de motor Volvo Plus).
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI