Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Un nou depozit de deseuri realizat de tandemul Iridex Group Constructii - Hidroconstructia

Consiliul Judetean Arges si reprezentantii Iridex Group Constructii si Hidroconstructia au inaugurat noul depozit de deseuri de la Albota,.din cadrul proiectului "Managementul integrat al deseurilor solide īn judetul Arges".
Acest proiect a presupus si īnchiderea vechilor depozite neconforme de la Albota, Cāmpulung si Mioveni, pentru care s-au folosit urmatoarele sisteme de ecologizare:  etanseizare, colectare controlata si statie de epurare a levigatului, sistem de captare si ardere a biogazului, toate aceste lucrari fiind realizate de Iridex Group Constructii.

Depozitul respecta toate standardele europene si are o capacitate de 750.000 mc, capacitatea bazinului de apa tratata este de 200 mc, iar lungimea retelei de conducte pentru colectarea levigatului si a apelor reziduale este de aproximativ 2.000 m.

Pentru noul depozit de la Albota, Iridex Group Constructii a executat lucrarile de impermeabilizare cu geomembrana si montare a geotextilului de protectie, a realizat sistemul de drenare si de colectare a levigatului īntr-un bazin de stocare. Totodata, a furnizat si montat statia de epurare a levigatului si a realizat sistemul de colectare a apelor reziduale de la aria de utilitati. Hidroconstructia a executat terasamentul si profilarea depozitului, cladirea administrativa, statia de sortare a deseurilor si statia de compost.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI