Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Sennebogen mizeaza pe verde

Sennebogen mizeaza pe verde De mai bine de 50 de ani producatorul german Sennebogen este unul dintre liderii incontestabili în materie de inovatii si tehnologie în industria utilajelor pentru manipularea materialelor si al macaralelor pentru aplicatii speciale. De-a lungul anilor, compania cu sediul în Straubing si-a extins domeniul de activitate, producând o varietate de echipamente pentru industria maritima, constructii, industria forestiera si manipularea deseurilor, punând bazele unor retele de service si vânzari raspândite în toata lumea.

Linia Verde este în prezent una dintre gamele de succes ale producatorului german, fiind conceputa pe principiul flexibilitatii si a maximizarii beneficiilor pe care le poate aduce clientilor, astfel ca utilajele din aceasta serie sunt adaptate unei mari varietati de aplicatii. Fiabilitatea si functionalitatea sunt caracteristici cheie cerute de majoritatea aplicatiilor, iar Sennebogen si-a centrat eforturile pe conceperea unor utilaje care sa fie robuste, sa înglobeze tehnologii de înalta performanta, sa aiba un ciclu de viata îndelungat si intervale de service lungi, chiar si în conditii dure de exploatare.
În luna aprilie a acestui an, cu ocazia expozitiei internationale de la Bauma, Sennebogen a lansat noul moto "go for green" - "alege verde", care reflecta în totalitate valorile companiei, verdele fiind de acum culoarea standard a utilajelor companiei. Filozofia "verde" consta, dupa cum afirma si domnul Kirst, în constructia unor echipamente eficiente, care respecta mediul înconjurator si nu utilizeaza tehnologii extrem de complicate.

Modelul 860M/R extinde gama  de utilaje pentru manipularea deseurilor "Green Line"  si este disponibil într-o varietate de configuratii pentru a corespunde tuturor cerintelor clientilor. Modelul impresioneaza prin capacitatea de încarcare de 7,3 t la raza de 19,5 m, varietatea de accesorii cu care poate fi echipat si dimensiunile compacte, având o latime de transport de numai 3,57 m (varianta pe roti).

860M/R dispune de un sistem modular flexibil cu sasiu mobil si sasiu pe senile, iar cabina maXcab ofera conditii de lucru optime pe perioade îndelungate.
Pe segmentul macaralelor senilate Sennebogen a prezentat în premiera mondiala la Bauma noul model  7700. Cu o capacitate de 280/300 t si o lungime a bratului principal de 114 m, 7700 este noul model de top al gamei Sennebogen Star Lifter. Designul compact si robust, combinat cu o sarcina impresionanta fac din 7700 un partener de încredere pentru constructiile din sectiuni modulare de beton (Ex: sectiunile de acoperis), centralele eoliene, lucrari portuare.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI