Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Noutati de la Terra Romānia

Noutati de la Terra Romānia Īn dorinta de a-si completa permanent gama de produse si de a putea oferi pe piata romāneasca branduri de calitate dovedita si notorietate de nivel mondial, grupul Terra Romānia a mai īncheiat pāna īn luna mai 2010 trei parteneriate solide cu producatori de utilaje si consumabile specific domeniului de constructii devenind distribuitor autorizat pentru:
  • Rubble Master Compact Recyclers- statii de sortare si concasare
  • Michelin - gamele de anvelope industrial si de constructii 
  • Compair -  compresoare portabile de aer pentru santiere

Rubble Master Compact Recyclers este  unul dintre principalii producatori īn domeniul reciclarii mobile compacte. Pachetul Rubble Master constituie una dintre cele mai eficiente solutii pentru sortarea materialelor. Structura utilajului este o combinatie de concasor mobil si separator patentat pentru granule supradimensionate, astfel ca este necesar un singur operator pentru īntregul proces datorita comenzii la distanta. Materialul alimentat este concasat la o capacitate maxima cu uzura minima īn cadrul unei singure treceri. Ciurul combinat īn cascada sorteaza īn mod fiabil materialul la dimensiunea definita a granulelor. Banda de re-alimentare asigura un sistem īn circuit īnchis. Ambele echipamente se pot transporta cu un singur dispozitiv si sunt gata de functionare īn 20 de minute de la sosirea pe santier.

Terra Romānia a īncheiat un parteneriat cu renumitul producator de anvelope Michelin, din dorinta de a veni īn sprijinul clientilor posesori de utilaje pe pneuri de a achizitiona anvelope de īnalta calitate la preturi mai mici si de a beneficia de o sursa unica pentru toate produsele, serviciile si accesoriile necesare echiparii utilajului "din cap pāna īn picioare", inclusiv serviciile de montaj aferente.
Īn acest scop Terra Romānia vine cu promotia verii "Īncalta-ti utilajul cu noua colectie de anvelope Michelin de la Terra".

Astfel clientii vor beneficia, pentru orice anvelopa achizitionata de o reducere de 10% la pretul de lista, iar pentru achizitionarea unui set complat vor primi si montajul gratuit.
Totodata, pentru a oferi un avantaj important celor care achizitioneaza īn perioada 10 iunie - 31 august un buldoexcavator JCB tip 3CX sau 4CX, cele doua branduri, JCB si Michelin au facut parteneriat pentru o promotie atractiva, astfel un set de anvelope Michelin va īnsoti ca bonus orice  JCB 3CX sau 4CX achizitionat de la Terra Romānia, īn perioada promotiei

Compresoarele portabile cu aer COMPAIR seria C, cu presiuni cuprinse īntre 7 si 24 bari sunt solutia ideala pentru santiere, acestea caracterizāndu-se prin calitate si eficienta, fiecare model din cele peste treizeci cuprinse īn aceasta gama fiind conceput sa serveasca pentru aplicatii multiple.
De la cel mai mic model cu un singur ax, care actioneaza o singura unealta pneumatica, si pāna la inovativa gama de compresoare cu surub ( Turboscrew),
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
PARTENERI