Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Noutati de la Terra România

Noutati de la Terra România În dorinta de a-si completa permanent gama de produse si de a putea oferi pe piata româneasca branduri de calitate dovedita si notorietate de nivel mondial, grupul Terra România a mai încheiat pâna în luna mai 2010 trei parteneriate solide cu producatori de utilaje si consumabile specific domeniului de constructii devenind distribuitor autorizat pentru:
  • Rubble Master Compact Recyclers- statii de sortare si concasare
  • Michelin - gamele de anvelope industrial si de constructii 
  • Compair -  compresoare portabile de aer pentru santiere

Rubble Master Compact Recyclers este  unul dintre principalii producatori în domeniul reciclarii mobile compacte. Pachetul Rubble Master constituie una dintre cele mai eficiente solutii pentru sortarea materialelor. Structura utilajului este o combinatie de concasor mobil si separator patentat pentru granule supradimensionate, astfel ca este necesar un singur operator pentru întregul proces datorita comenzii la distanta. Materialul alimentat este concasat la o capacitate maxima cu uzura minima în cadrul unei singure treceri. Ciurul combinat în cascada sorteaza în mod fiabil materialul la dimensiunea definita a granulelor. Banda de re-alimentare asigura un sistem în circuit închis. Ambele echipamente se pot transporta cu un singur dispozitiv si sunt gata de functionare în 20 de minute de la sosirea pe santier.

Terra România a încheiat un parteneriat cu renumitul producator de anvelope Michelin, din dorinta de a veni în sprijinul clientilor posesori de utilaje pe pneuri de a achizitiona anvelope de înalta calitate la preturi mai mici si de a beneficia de o sursa unica pentru toate produsele, serviciile si accesoriile necesare echiparii utilajului "din cap pâna în picioare", inclusiv serviciile de montaj aferente.
În acest scop Terra România vine cu promotia verii "Încalta-ti utilajul cu noua colectie de anvelope Michelin de la Terra".

Astfel clientii vor beneficia, pentru orice anvelopa achizitionata de o reducere de 10% la pretul de lista, iar pentru achizitionarea unui set complat vor primi si montajul gratuit.
Totodata, pentru a oferi un avantaj important celor care achizitioneaza în perioada 10 iunie - 31 august un buldoexcavator JCB tip 3CX sau 4CX, cele doua branduri, JCB si Michelin au facut parteneriat pentru o promotie atractiva, astfel un set de anvelope Michelin va însoti ca bonus orice  JCB 3CX sau 4CX achizitionat de la Terra România, în perioada promotiei

Compresoarele portabile cu aer COMPAIR seria C, cu presiuni cuprinse între 7 si 24 bari sunt solutia ideala pentru santiere, acestea caracterizându-se prin calitate si eficienta, fiecare model din cele peste treizeci cuprinse în aceasta gama fiind conceput sa serveasca pentru aplicatii multiple.
De la cel mai mic model cu un singur ax, care actioneaza o singura unealta pneumatica, si pâna la inovativa gama de compresoare cu surub ( Turboscrew),
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI