Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Rezultate excelente pentru Tabe la Bauma 2010

Rezultate excelente pentru Tabe la Bauma 2010 Pentru producatorul spaniol de ciocane hidraulice Tabe, Tārgul International Bauma s-a dovedit un succes, compania īnregistrānd un mare numar de vizitatori la stand, clienti si distribuitori.
Īn ciuda dificultatilor īntāmpinate, Tabe si-a demonstrat capacitatea de adaptare si de reactie la noile conditii ale pietei. Concentrāndu-si eforturile īn directia crearii de produse inovatoare compania a reusit sa-si surpinda vizitatorii la evenimentul de la Munchen, rezultatele obtinute fiind pe masura.

Silent Hammer a fost una dintre inovatiile si totodata surprizele constructorului spaniol, creat ca o evolutie fireasca a modului utilizare a ciocanelor hidraulice. Spre deosebire de alte echipamente Tabe, Silent Hammer (SH) a fost conceput pentru terenurile moi cu o concetratie mai mare de nisip decāt roci. Pe acest tip de teren capacitatea de productie creste semnificativ utilizānd SH. 

Acest nou echipament nu a fost conceput pentru a susbstitui ciocanele hidraulice īn spargerea primara si secundara a rocilor, ci actioneaza ca un echipament complementar pentru solurile unde utilizarea unei bene nu ar fi posibila. Silent Hammer a īnregistrat de asemenea rezultate bune īn activitatile de constructii din spatiul urban. Utilajul nu numai ca lucreaza bine pe asphalt sau beton, dar este si o masina foarte silentioasa, care contribuie la reducerea nivelului de zgomot din mediul urban, normele īn acest sens fiind din ce īn ce mai stricte. Nivelul de zgomot normal produs de un ciocan hidraulic este de 126 dB, dar īn cazul modelului Silent Hammer acesta este redus pāna la 70 dB.

La Bauma, Tabe a expus modelul SH 8, ideal pentru buldoexcavatoare si pentru excavatoarele cu cupe sferice de 14 tone. Silent Hammer are un debit de 65 l/min si o greutate de 577 kg. Poate avea integrat un scarificator (SH8-R) de 73 kg, a placa compactoare (SH8-BC) de 93 kg sau o cupa concasoare (SH8-CC) de 117 kg. Modelul SH8 are o presiune de 110 bari si 3.500 rpm. Desi acesta este primul model SH, clientii Tabe vor avea curānd o gama completa.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI