Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Comacchio - profilul unui lider

Comacchio - profilul unui lider Editia din acest an a Construct Expo Utilaje a fost mai mult ca oricānd dominata de importatorii de instalatii de foraj. Desi nu a fost o expozitie de anvergura, reprezentantii celor mai importanti constructori de utilaje si instalatii de foraj au fost prezenti.

Standul Injectoforaj, importator īn Romānia al marcii Comacchio  a fost unul dintre cele mai vizitate de catre specialisti. Succesul standului nu a constat īn dimensiunile sale, ci s-a datorat faptului ca producatorul Comacchio este unul dintre cei mai importanti din lume, pe segmentul utilajelor de mica si medie capacitate.
Istoria firmei Comacchio este de data recenta, fiind īnfiintata īn anul 1986. Chiar daca succesul unei afaceri nu este usor de cuantificat si explicat, īn cazul producatorului italian una din explicatiile general acceptate privitoare la cresterea rapida a firmei este aceea ca toate produsele sale contin un numar mare de inovatii si brevete. O alta explicatie simpla o reprezinta calitatea produselor, profesionalismul si mai ales pasiunea nesecata si entuziasmul cu care este elaborat fiecare utilaj īn parte.

Calitatea serviciilor si a produselor este aceeasi oriunde īn lume, iar utilajele sunt īntotdeauna produse conform cu  specificatiile clientilor. Comacchio este prima firma din lume producatoare de masini de mica si medie capacitate din punctul de vedere al numarului de utilaje produse pe an.
Producatorul italian COMACCHIO este lider mondial īn productia de masini de foraj de mic si mediu diametru, oferind o varietate impresionanta de modele de utilaje, majoritatea componentelor utilajelor sale reprezentānd brevete īn nume propriu. Prezenta īn 16 tari din lume, COMACCHIO este o companie orientata spre exigentele pietei, fiind atenta la cerintele fiecarui client īn parte. COMACCHIO produce utilaje hidraulice de foraj pentru consolidari, micropiloti (Ų100 - Ų300), piloti (Ų400 - Ų600 - Ų900), fundatii speciale, geotermice, sondaje geotehnice, jet-grounting (cimentare cu jet), foraje puturi de apa.

Īn Romānia, societatea INJECTOFORAJ furnizeaza utilaje si masini noi si second-hand. INJECTOFORAJ este importator unic al masinilor pentru foraj produse de Comacchio Ind. SRL si al injectoarelor-amestecatoare "Dai Prą Marcello". Ambele companii italiene ofera produse tehnologizate, fiind furnizori principali ai INJECTOFORAJ. Totodata, INJECTOFORAJ importa si utilaje second-hand, pe care le reconditioneaza si le ofera spre vānzare la pretul corect. Tot personalul firmei este specializat īn cadrul unor santiere de profil din Italia si Elvetia.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI