Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 24 / 2010

Gradinariu- "Solutii moderne de gestionare a deseurilor"

Gradinariu- S.C. ECO-SAL S.A. Medias împreuna cu S.C. GRADINARIU IMPORT-EXPORT S.R.L. Bucuresti au organizat  în data de 24 iunie 2010 simpozionul " Solutii moderne de gestionare a deseurilor".
Scopul simpozionului a fost acela de a promova proiectul "Sisteme subterane de colectare a deseurilor - o noua provocare în managementul deseurilor în municipiul Medias", prezentarea modului în care rezultatele proiectului pot fi aplicate si de catre alte autoritati locale din România si dezvoltarea parteneriatelor în vederea realizarii proiectelor si programelor de interes comun.

Cel mai important punct de pe agenda simpozionului a fost însa inaugurarea primului punct de colectare a deseurilor din municipiul Medias, cu o capacitate de 3 mc, prevazut cu containere subterane pentru deseurile de hârtie/carton, sticla si plastic.

În cadrul evenimentului au fost prezenti specialistii companiei GRADINARIU IMPORT-EXPORT S.R.L. portofoliul de produse de salubrizare si au avut loc discutii cu furnizorii externi ai companiei.
La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai institutiilor administratiei publice locale, regionale si centrale, reprezentantii unitatilor administrativ-teritoriale membre ale Asociatiei "Econord Sibiu" precum si a altor unitati administrativ-teritoriale din tara, consilieri locali si reprezentantii unor societati de salubritate.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI