Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 24 / 2010

Sistemele de gresare automata Groeneveld prin Lubrication Systems

Sistemele de gresare automata Groeneveld prin Lubrication Systems Groeneveld este o companie activa în sectorul transporturilor, al utilajelor off-road si industriei, cu sediul central în Olanda. Gama de produse comercializate include echipamente pentru întretinerea automata a masinilor si utilajelor, precum si pentru îmbunatatirea sigurantei muncii si a eficientei.

Pentru a permite folosirea la maxim a potentialului noilor utilaje, a fost dezvoltata o întreaga gama de sisteme auxiliare cum ar fi gresarea automata, sisteme active de siguranta, sisteme de pozitionare si lucru cu GPS etc. Principalul grup de produse al fabricantului olandez este Automatic Maintenance, care cuprinde sisteme de gresare automata precum si Oilmaster, un sistem de management al uleiului din motoarele cu combustie interna. 

În România, reprezentantul unic al marcii Groeneveld este societatea Lubrication Systems. Partenerul român al producatorului olandez ofera pentru orice tip de utilaj de constructii solutii complete de lubrifiere automata a partilor în miscare, proiectele de montaj ale acestor sisteme fiind realizate în practica pe baza unor manuale detaliate realizate de catre producatorul Groeneveld împreuna cu firma producatoare a masinii.

De asemenea, Lubrication System ofera si monteaza detectoare de miscare si camere video ce pot fi montate pe acele parti ale utilajelor care sunt în afara razei vizuale ale operatorului sau care obtureaza câmpul de lucru. De exemplu, în cazul încarcatoarelor frontale de mari dimensiuni, acestea sunt absolut indispensabile în cazul mersului cu spatele, semnalând acustic sau prezentând pe ecranul montat pe bordul operatorului orice obstacol ce poate apare pe directia de deplasare.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI