Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 24 / 2010

Keestrack a achizitionat OMTrack

Keestrack  a achizitionat  OMTrack Producatorul belgian de statii de sortare mobile pe senile, Keestrack N.V Belgium a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al producatorului italian de concasoare mobile pe senile OMTrack s.r.l. Prin aceasta fuziune, cele doua companii, importanti jucatori pe piata mondiala a echipamentelor de sortare si concasare mobile urmaresc sa-si consolideze pozitia pe piata, prim combinarea celor doua linii de produse, oferind astfel clientilor din întreaga lume solutii complete de sortare si concasare.
Keestrack N.V adauga astfel bine-cunoscutei sale game de statii de sortare, renumele si calitatea concasoarelor mobile OM.

Noua gama de produse, mai completa, permite o extindere mai mare a retelelor de distributie existente, întrucât ambele companii beneficiaza deja de o reprezentare puternica pe pietele unde sunt prezente.
Compania belgiana Keestrack a luat nastere în 1988 si a devenit un lider în fabricarea echipamentelor de înalta calitate pentru agregate.

Prima statie de sortare pe senile Keestrack, modelul Frontier/4518 a fost special conceputa pentru industria reciclarii si aplicatiile în cariere, pentru a sorta agregate, roci si pamânt, balast.  
De la lansarea modelului Frontier/4518 piata a manifestat un interes enorm pentru acest tip de utilaj, creându-se totodata si o piata pentru o versiune mai mica Frontier. În 2002 Novum a fost lansat pe piata, umplând un gol pe piata statiilor de sortare mobile. Începând cu 2002 portofoliul Keestrack s-a diversificat, incluzând astazi 7 modele de statii de sortare si 2 tipuri de concasoare.
Distribuitor exclusiv pentru România al produselor Keestrack si OMTrack este compania Case Utilaje pentru Constructii, www.caseutilaje.ro.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI