Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 25 / 2010

Powerscreen - mai puternic, mai bun!

Powerscreen - mai puternic, mai bun! Powerscreen - mai puternic, mai bun!
Powerscreen, unul dintre liderii mondiali în domeniul solutiilor mobile de concasare, sortare si spalare si-a întâmpinat vizitatorii la editia din 2010 a expozitiei internationale de utilaje pentru cariere Hillhead - Anglia, desfasurata între 22 si 24 iunie, cu un stand a carui tematica a fost "getting bigger, getting better" (mai puternici, mai buni!).
Vizitatorii au asistat la demonstratii cu noul concasor cu falci Powerscreen®Pegson XA750 si gigantul nou intrat in familia concasoarelor cu con, modelul Powerscreen®Pegson 1500 Maxtrak. De asemenea, în zona de lucru a mai fost expus si cel mai nou dar si cel mai mare utilaj ce completeaza gama de statii de sortare, modelul Powerscreen®Warrior 2400.

Standul producatorului irlandez a fost gazda unei întregi serii de masini ce înglobeaza o serie de inovatii tehnologice, printre care concasorul cu impact XH320, statia de sortare model Warrior 800, statia de spalare AggWash, dar si unitatea de decantare si depozitare a nisipului.

 Modelele clasice, deja cunoscute clientilor, care au asigurat si baza vânzarilor firmei în Europa au fost si ele prezente în cadrul expozitiei Hillhead. Dintre acestea se poate enumera: concasorul cu falci Powerscreen®Pegson XA400S, concasorul cu con Powerscreen®Pegson 1000 Maxtrak si statia de sortare  Powerscreen® Chieftain 2100X, acestea oferind vizitatorilor o perspectiva completa asupra portofoliului de produse ale producatorului irlandez.
Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
PARTENERI