Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 25 / 2010

Īncarcatoarele Cat® B Seria 3 - avantaj client

Īncarcatoarele Cat® B Seria 3  - avantaj client Mini-īncarcatorul Cat® (SSL) si īncacatorul multifunctional (MTL) sunt recunoscute pentru duritatea si fiabilitatea lor, fiind niste utilaje capabile sa duca la īndeplinire o varietate de aplicatii si īn acelasi timp sa ofere niveluri deosebite de control si confort. Acum, noua Serie B3 de mini-īncarcatoare (SSL), modelele 216B3, 226B3, 236B3, 242B3, 252B3 si īncarcatoarele MTL, modele247B3 si 257B3, īncorporeaza o serie de finisaje noi la nivelul design-ului care le fac si mai competente, mai fiabile, mai sigure si mai usor de operat. Īn plus, motorul mai mare si un sistemul hidraulic mai puternic cu care sunt dotate modelele 242B3 si 257B3 fac din acestea niste giganti de putere de dimensiuni totusi mici dar care īn acelasi timp pot fi manevrate cu foarte mare usurinta.

Finisajele specifice de design efectuate asupra modelelelor din seria B3 includ  un sistem de siguranta nou pentru mentinerea presiunii īn circuitul hidraulic la oprirea motorului, un modul unic electronic de control (ECM) care a fost si repozitionat pentru un acces mai facil si la care au fost adaugate cāteva functii noi, precum si o baterie heavy duty de 880 CCA, necesara īn general īn cazul utilizarii intense sub īncarcare mare, aceasta intrānd īn dotarea standard pentru modelele mai mari.

Supapa de siguranta reproiectata contribuie la cresterea sigurantei utilajului, doarece ofera solutii pentru o utilizare mai usoara si faciliteaza coborārea bratelor de ridicare, ceea ce permite operatorului o iesire din utilaj sigura īn cazul īn care utilajul ramāne fara combustibil sau motorul se opreste atunci cānd bratele sunt ridicate.
Noul modul electronic de control (ECM), repozitionat īn partea din spate a cabinei, permite un acces mai usor la circuite si relee si la portul de control Cat Electronic Technician. Noul ECM si repozitionarea sa simplifica de asemenea cablajele si reduce numarul de conexiuni.

Modificarea majora īn design-ul modelelor 242B3 SSL si 257B3 MTL consta īn marirea puterii atāt la nivelul motorului cāt si la nivelul sistemului hidraulic, pentru a permite acestor utilaje cu cadru īngust sa aiba aceleasi performante ca niste utilaje de dimensiuni mari īn spatii īnguste. Dotarea cu motorul diesel Cat C3.4 DIT de 71 CP ofera acestor modele o crestere a puterii cu 25 % comparativ cu modelele precedente din Seria B2 precum si un cuplu de torsiune marit cu 28 %. Motorul C3.4 DIT functioneaza la o viteza mai redusa cu un consum mai eficient de combustibil, respecitv cu 2.500 rotatii pe minut ceea ce īnseamna cu 500 rotatii pe minut mai putin decāt motroarele din Seria B2.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI